Cadde Mehmet Dinçerler ile evlendi mi? Hadise'den ilk açıklama

Mehmet Dinçerler ile evlendi mi? Hadise'den ilk açıklama

03.05.2022 - 09:33 | Son Güncellenme:

Hadise, bayram tatilinde Kıbrıs'ta sahneye çıktı. İş insanı Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda sadece ailelerin katıldığı 20 kişilik bir törenle dünyaevine girdiği konuşulan ancak iddialar karşısında günlerdir sessiz kalmayı tercih eden şarkıcı, sahnede haberleri doğruladı. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Mehmet Dinçerler ile evlendi mi Hadiseden ilk açıklama

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Hadise, geçtiğimiz ocak ayında ayında Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi aldı. İş insanına 'Evet' diyen şarkıcı, güzel haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Tektaşını gösteren popçu, "Bölümümüz şimdi başlıyor" notunu düştü. Dinçerler de sevgilisinin paylaşımın altına 'Mrs. Dinçerler' yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

3 MİLYON TL'LİK YÜZÜK!

Mehmet Dinçerler romantik teklif için hiçbir masraftan kaçınmadı ve sevgilisine 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldı. Aile şirketinin 130 milyon TL borcu olduğu öne sürülen iş insanının, Hadise’ye aldığı pahalı yüzük dikkat çekti. Tektaşın, Dinçerler Ailesi’nde krize neden olduğu iddia edildi.

Mehmet Dinçerler ile evlendi mi Hadiseden ilk açıklama

"MAALESEF KEFİK OLMUŞTUM"

Tepkiler üzerine Instagram hesabını kapatmak zorunda kalan Mehmet Dinçerler, konuyla ilgili şu açıklaması yaptı:

Çocukluğumdan beri ticaretin içinde yer almış ve sonsuz deneyimler edinmiş bir ailede yetişmiş genç olarak iş hayatına dair öğrendiğim temel değer, iş ahlakından asla ödün vermemektir. Babam Burhan Dinçerler ve abisi Mehmet Dinçerler’in ortak oldukları Hacı Sayid Gıda San. Tic. A.Ş. ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Bu zorlu süreçte bir kısım banka borçlarına, ailesine ve soyadına karşı kendisini sorumlu hisseden her evlat gibi hiçbir ticari yukümlülüğüm olmamasına rağmen maalesef kefil olmuştum. Bu sebeple borçların yapılandırılması için Hacı Sayid’in konkordato talebinde bulunması sebebiyle, yatırımcılarımızı ve çalışanlarımızı koruma altına almak amacıyla, şirketimiz 2019 senesinde konkordato sürecine girmek zorunda kalmıştır. Şahsım ve şirketim olarak onaylanan bütün ödeme takvimine uymuş olup bir tane dahi takibe alınmış borcum bulunmamaktadır. Bugüne kadar evlat olarak üstüme düşeni yaptığıma inanıyorum ve bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağım.

15 MART'TA NİŞAN 

Mehmet Dinçerler, 15 Mart'ta ailesiyle birlikte kız istemeye gitti. Ünlü popçunun annesi Gülnihal Açıkgöz de nişan için Belçika’dan İstanbul’a geldi. Babası Burhan Dinçerler, annesi Nezihe Dinçerler ve ablalarıyla birlikte Hadise'nin Göktürk'teki evine giden Mehmet Dinçerler, hiçbir detayı atlamadı. Her şeyi Türk geleneklerine göre yapan aile, Hadise'yi annesinden istedi. Böylece ikili evlilik yolunda ilk adımı attı.

Haberin Devamı

SAHNEDE 'EVLİLİK' İTİRAFI! 

Mayıs ayında dünyaevine gireceleri konuşulan ünlü çiftin, önceki gün Çırağan Sarayı'nda sadece ailelerin katıldığı tören ile nikâh masasına oturdukları iddia edildi. Sürpriz törene ait fotoğraf paylaşılmaması için davetlilerden rica bulunulduğu öne sürülürken, iki isim de haklarında çıkan haberlere sessiz kaldı.

Bayram tatilini Kıbrıs'ta geçiren 36 yaşındaki şarkıcı, hayranlarına müzik ziyafeti sunarken, Mehmet Dinçlerler ile evlilik haberini de sahnede doğruladı.

Mehmet Dinçerler ile evlendi mi Hadiseden ilk açıklama

"EŞİM BANA KRALİÇE GİBİ BAKIYOR"

'Prenses' şarkısını söyleyen güzel popçu, "Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama evlendikten sonra ilk defa seslendireceğim. Prenses şarkımda şöyle bir şey söylüyorum; 'Prensesler gibiydim baba evinde'. Eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Prenses değil, kraliçe gibi. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için. Beni bu kadar güzel sevdiği için, hep yanımda olduğu için" ifadelerini kullandı.

Yazarlar