Cadde Mehmet Dinçerler ile nişanlanan Hadise'nin yüzüğü görüldü

Mehmet Dinçerler ile nişanlanan Hadise'nin yüzüğü görüldü

17.03.2022 - 09:11 | Son Güncellenme:

Hadise, önceki akşam iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler’le aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı. Ünlü şarkıcı, dün ise kardeşi Derya Açıkgöz’le Fashion Week İstanbul kapsamında Çırağan Sarayı’nda düzenlenen Nihan Peker defilesini izledi.

Mehmet Dinçerler ile nişanlanan Hadisenin yüzüğü görüldü

Kardeşi Derya Açıkgöz ile Çırağan Sarayı’nda defile izleyen Hadise, basın mensuplarının nişan töreni hakkındaki sorularını cevapsız bıraktı.

Haberin Devamı

"BAŞKA ZAMAN KONUŞURUZ"
Hürriyet gazetesinden Behlül Aydın'ın haberine göre; parmağındaki alyans ve pırlanta yüzüğünü gizlemeye çalışan şarkıcı, “Arkadaşlar bugün çok sevdiğim Nihan’ın defilesine geldik. Hepinize teşekkür ederim. Başka zaman konuşuruz” dedi.

3 MİLYON TL'LİK YÜZÜK
Hadise, bir süredir aşk yaşadığı iş insanı Mehmet Dinçerler’den ocak ayında evlilik teklifi almıştı. Dinçerler’in romantik teklif için sevgilisine 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmıştı.

Mehmet Dinçerler ile nişanlanan Hadisenin yüzüğü görüldü

İş insanı önceki akşam babası Burhan Dinçerler, annesi Nezihe Dinçerler ve ablalarıyla birlikte Hadise’nin Göktürk’teki evine gidip ünlü popçuyu anne Gülnihal Açıkgöz’den istedi. Ünlü çift, nişan töreninde tüm gelenekleri yerine getirdi.