Cadde Melek Mosso: Annem benim şansım!

Melek Mosso: Annem benim şansım!

26.02.2024 - 15:58 | Son Güncellenme:

Melek Mosso, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde müzikseverlerle buluştu. Albümün ismini açıklayan ünlü şarkıcı, konser repertuvarında annesi Hatice Mosso'nun istediği parçalara da yer verdiğini söyledi.

Melek Mosso: Annem benim şansım

Ekim 2023'te evlendiği Serkan Sağdıç'la çıktığı Maldivler tatilinde paylaştığı dans videosuyla ilgili Melek Mosso, "Uzun zamandır dans etmediğimi fark ettim, yaşamadığım duyguları hissettiğim, karı koca güzel vakit geçirdiğimiz bir tatil oldu" dedi.

Haberin Devamı

"ANNEMİN UĞURUNA İNANIYORUM"

Konser repertuarına annesinin istediği şarkıları da koyduğunu belirten Mosso, "Annem benim şansım, onun uğuruna inanıyorum. Beni insanların gönlünde değerli hissetmesinin yegane sebebi annemdir. Albümde 'Badem' şarkımı okumamı istedi, kabul ettim. Hatta albümün ismi de 'Badem' olacak" şeklinde konuştu.

Melek Mosso: Annem benim şansım

DOĞUM GÜNÜ İTİRAFI: BURNUNDAN GETİRİRİM!

Sevgililer Günü'nü toplantıyla geçirdiğini dile getiren 35 yaşındaki şarkıcı, "14 Şubat'a çok takılan biri değilim ama doğum günü benim için çok önemlidir. Hediye isterim, sürpriz beklerim, eğer istediğim gibi olmazsa herkesin burnundan getiririm böyle iğrenç biriyim" diyerek kahkaha attı ve eşinin doğum gününde zorlandığını söyledi.

Melek Mosso: Annem benim şansım

Haberin Devamı

ANLAMLI HAREKET

Düğününde konser vererek elde edilen gelirle depremzede çiftlerin evlenmesine destek olan Melek Mosso, "İki tatlı çiftimizin yuva kurmasına destek olduk. Böyle güzel şeylere vesile olduğum için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Melek Mosso: Annem benim şansım