Cadde Melis Birkan'dan Aras Aydın'a: İyi ki kocamsın!

Melis Birkan'dan Aras Aydın'a: İyi ki kocamsın!

21.05.2023 - 17:24 | Son Güncellenme:

Oyuncu Melis Birkan ile meslektaşı Aras Aydın aşklarını, geçtiğimiz yıl mayıs ayında evlilikle taçlandırmıştı. Evliliklerinin birinci yıl dönümünü kutlayan çiftten Melis Birkan, romantik bir paylaşımda bulundu.

Melis Birkandan Aras Aydına: İyi ki kocamsın

Cemal Hünal ile başrollerini paylaştığı 'Issız Adam' filmi ile adını geniş kitlelere duyuran Melis Birkan, 2021 yılının ilk günlerinde, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Aras Aydın'la fotoğraflarını ilk kez sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Haberin Devamı

''ZOR OLAN HER ŞEY SENİNLE KOLAY OLDU''

Güzel oyuncu, Aydın'ın doğum gününü daha önce çekilen karelerle kutlamıştı. Rusya'nın başkenti Moskova'ya gittikleri de görülen Birkan, oyuncuyu yanağından öptüğü pozlara, "Elleri, gözleri, saçları saçlarıma karışan sevgilim hep sen ol... Zor olan her şey seninle kolay oldu. Olmaz dediğim, olmayacak sandığım her şey seninle olur oldu. Geçtiğimiz yıl zor bir yıldı, seninle geçtiği için benim için hep güzel oldu. Mucizelere hep inandığımız ve inandıklarımızın gerçek olduğu bir yıl ve yaşın olsun sevgilim iyi ki doğdun Aras'ım..." diyerek, romantik bir not düşmüştü.

Melis Birkandan Aras Aydına: İyi ki kocamsın

SADE BİR TÖRENLE EVLENDİLER

Güzel oyuncu ile kendisi gibi oyuncu olan Aras Aydın ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuştu. Sade bir nikah töreniyle hayatını birleştiren ikiliyi, bu mutlu günlerinde aralarında Engin Akyürek, Nilperi Şahinkaya, Özge Özder ve Leyla Tanlar gibi ünlü isimlerin de bulunduğu dostları yalnız bırakmamıştı.

Haberin Devamı

Melis Birkandan Aras Aydına: İyi ki kocamsın

BİRİNCİ YIL KUTLAMASI

Evliliklerinin birinci yıl dönümünü kutlayan ikiliden Melis Birkan, nikâh töreninde çekilen bir karesini paylaştı. Güzel oyuncu, eşiyle pozuna şu notu düştü:

Tam bir sene önce bugün. Verdiğin kararın doğruluğuna inanarak, görerek ve hissederek uyanmak her gün, çok ama çok kıymetliymiş. İyi ki kocamsın Aras Aydın. Nikahta heyecandan 'Eş olarak kabul ediyor musunuz?' sorusuna, 'eve' yerine, 'ediyorum' dedim ama her günüm sana içimden tekrar tekrar 'evet' diyerek geçiyor. Birlikte gülüp, birlikte ağlayabildiğimiz nice senelerimiz olsun sevgilim.

Melis Birkandan Aras Aydına: İyi ki kocamsın

''EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ KUTLU OLSUN GÜZEL KARIM''

Aras Aydın da, birinci evlilik yıl dönümlerini Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Eşinin nikah gününden bir karesine yer veren Aydın, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Milattan Önce (M.Ö), Milattan Sonra (M.S). Tanıdığım günden bugüne. Tarih bende biraz farklı tekerrür ediyor: 'Melis’ten Önce ve Melis’ten Sonra'. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun güzel karım. Sağlıkla, saygıyla ve sevgiyle.

Melis Birkandan Aras Aydına: İyi ki kocamsın

Yazarlar