Cadde Melis İşiten: Dibinden geliyorum karanlığın

Melis İşiten: Dibinden geliyorum karanlığın

02.03.2023 - 09:38 | Son Güncellenme:

Oyuncu Tolga Güleryüz, Kasım 2022'de turneden dönen 'Baş Belası' adlı tiyatro oyununun ekibini taşıyan minibüsün, Amasya'da TIR'a çarpması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitirmişti. Kazadan yaralı kurtulan Melis İşiten, sosyal medya hesabından yazdığı bir yazı ile dikkat çekti.

Melis İşiten: Dibinden geliyorum karanlığın

21 Kasım 2022 tarihinde Çorum'dan dönen 'Baş Belası' adlı tiyatro ekibinin bulunduğu minibüs, Amasya'nın Merzifon ilçesinde TIR'a çarpmıştı. Minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetmişti. Sürücü ile minibüste yaralanan Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek ise ölümden dönmüştü.

Melis İşiten: Dibinden geliyorum karanlığın


"DOĞDUĞU GÜN YENİDEN DOĞURACAĞIM GÜNEŞİ"

Haberin Devamı

Melis İşiten, kazada yaşamını yitiren yakın arkadaşı Tolga Güleryüz'ün doğum günü için geçtiğimiz ay bir paylaşım yaparak; şu ifadeleri kullanmıştı:

Doğduğun günü seviyorum arkadaşım. İyi ki sen, sendin arkadaşım. Canım arkadaşım. Bugün arkadaşımın doğduğu gün ve ben onun doğduğu gün yeniden doğuracağım güneşi. Arkadaşımın doğduğu gün kutlu olsun.

ARKADAŞINI ANDI

İşiten, geçtiğimiz günlerde peş peşe Tolga Güleryüz'ün fotoğraflarını yayınlayarak, arkadaşını anmıştı. Ünlü isim, paylaştığı son kareye; "Özlemediğim hiçbir gün yok ama bazı gecelerin karanlığını onun yolunda attığımız adımların güneşi aydınlatıyor. Yarın yeni bir gün" notunu düşmüştü.

Melis İşiten: Dibinden geliyorum karanlığın

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

33 yaşındaki bir çocuk annesi Melis İşiten, 389 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

"KURMAYI DENEDİĞİM BİR HAYAL BU"

Yazısına, "En karanlık hissettiğim günlerde kurmayı denediğim bir hayal bu" şeklinde başlayan oyuncu; şöyle devam etti:

Haberin Devamı

Dibinden geliyorum karanlığın bu hisse. Mücadelemizi verdiğimiz yolun birbirimize inanmaktan geçmesine sarılıyorum. Bize. Birbirimize. Her koşulda sarılmamıza, sarılabilmemize. Hayatta kalmanın suçluluğunu hissettiğim andan, hayatta kalmayı kutlama yolculuğunda sebepleri birbirimizin yüzüne atabilmemize. Aynı yolda omuz verebilmemize. İnanmamıza. Bir arada olabilmemize. Tüm karanlığı aynı anda, aynı yönde aydınlatabilmemize.

Melis İşiten: Dibinden geliyorum karanlığın

"HER ŞEY BERABER GÜZEL"

"Yarın yeni bir yol bir kısmımız için, ama benim için belki de yarın yeniden başlamak..." diyen ünlü isim, mesajını; "Gidenlere ve kalanlara doğsun yarının güneşi. Her şey beraber güzel" sözleriyle noktaladı.