Cadde Melis Sezen: Derin'in güçlü bir kadın olarak var olmasını istiyorum

Melis Sezen: Derin'in güçlü bir kadın olarak var olmasını istiyorum

08.03.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz akşam Maximum Uniq Hall sahnesi Yasemin Sakallıoğlu'nun 'Doğru Koca Nasıl Seçilir?' adlı tek kişilik gösterisine ev sahipliği yaptı. Sakallıoğlu'nu izlemeye gelen isimlerden Melis Sezen, gösteri öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayarak rol aldığı 'Sadakatsiz' dizisi ile ilgili konuştu.

Melis Sezen: Derinin güçlü bir kadın olarak var olmasını istiyorum

Yasemin Sakallıoğlu'nun geçtiğimiz akşam oynadığı 'Doğru Koca Nasıl Seçilir?' adlı tek kişilik gösterisine, ünlü isimler adeta akın etti. Melis Sezen, Arzu Sabancı, Nazlı Kayı Sabancı gibi ünlü isimler Sakallıoğlu'nu yanlız bırakmadı. Başarılı komediyenin büyük ilgi gören tek kişilik gösterisi izleyenleri kahkahaya boğdu.

Haberin Devamı

Gösteriye annesi Nursel Sezen ve menajeri Ufuk Ergin'le gelen 'Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, gösteri öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Melis Sezen: Derinin güçlü bir kadın olarak var olmasını istiyorum

Sezen, "Yasemin'e gelmeyi uzun suredir bekliyordum ama set yoğunluğundan dolayı bir türlü fırsat olmadı, bugün program bir anda değişti ve annem ile gösteriyi izlemeye geldik" diye konuştu.

Güzel oyuncu, muhabirlerin "'Sadakatsiz' dizisi çok iyi gidiyor, neler söylemek istersiniz?" sorusuna, "Dizi devam ediyor, güzel gidiyor. Hatta değişiklikler de oldu, tempo iyice artacak. Savaş yeni başlıyor 'Sadakatsiz'de. Derin'in güçlü bir kadın olarak varolmasını çok istiyorum" cevabını verdi.

"İDDİAYI SEVERİM"
Son dönemde biyografi filmlerinin ön planda olması üzerine gazetecilerin, "Sizin oynamak istediğiniz tarihi bir karakter var mı?" sorusuna ise Sezen, "'Bergen' filmini çok merak ediyorum. Ben de Marilyn Monroe'yu oynamayı çok isterim, iddialı olur ama iddiayı severim" diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

Melis Sezen: Derinin güçlü bir kadın olarak var olmasını istiyorum

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda yakaladığı şöhretle ilgili konuşan başarılı oyuncu, "Başarı, şöhret, ilgi... Bunlar neleri değiştirdi?" sorusuna, "Özel hayatımdan bahsediyorsam, önceden kimse kırılmasın, üzülmesin, yanlış anlamasın diye insanlara “Hayır” demekte zorlanırdım. Şimdi ise konu işimi korumam gereken bir noktaya dayanıyorsa "Hayır" demeyi öğrendim. Sorumluluklarımı ona göre belirliyorum. Onun dışında özel hayatımda hiçbir şey değişmedi, her şey olduğu gibi devam ediyor. Melis aynı Melis" ifadeleriyle cevap vermiş ve sözlerine şöyle devam etmişti:

"BU ÇOK ÖZEL BİR ŞEY"
"Bir oyuncu olarak bir karakterle birlikte yaşamaya başlıyorum, bambaşka bir dünyanın içine dalıyorum ve bakıyorum ki bu dünyayı bizimle birlikte paylaşan bir sürü insan var. O karaktere en az senin kadar inanan, onun duygularını seninle paylaşan, bazen de ona kızan, tepki gösteren bir sürü insan... İşte bu çok özel bir şey, hiç tanımadığınız biriyle bir anda aynı dili konuşuyorsunuz, ona da, size de ait olan dünyayı paylaşıyorsunuz. En sevdiğim yanı bu sanırım."