Cadde Melis Sezen'den ayna karşısında dans şov! '10 parmağında 10 marifet'

Melis Sezen'den ayna karşısında dans şov! '10 parmağında 10 marifet'

23.05.2024 - 15:59 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Melis Sezen, sosyal medya hesabında dans ettiği anları paylaştı. Ünlü ismin o anları kısa sürede gündem oldu.

Özel bir üniversitenin Medya ve Görsel Sanatlar bölümünde okuyan genç oyuncu Melis Sezen, geçtiğimiz gün okulunda gerçekleşen dans etkinliğine katılmış ve şovuyla mest etmişti.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisiyle yıldızı parlayan ünlü isim, yeni dans videosunu sevenlerinin beğenisine sundu.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Özel bir üniversitenin etkinliğinde dans ederken düşük bel bir etek giymeyi tercih eden Melis Sezen'e sosyal medya kullanıcılarının bazılarından övgü dolu yorumlar gelirken, bazılarından da: 'Eteği düşecek diye korkudan izleyemedim', 'Bence dansçı olmalı', 'Biraz abartı sanki', 'Çok hızlı dans' gibi yorumlar geldi.

"DANSI ÇOK SEVİYORUM"

24 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz aylarda bir röportaj sırasında kendisine yöneltilen "Dansçı mısınız?" sorusuna, "Evet, çok seviyorum dansı. Dans, beni oluşturan şeylerden biri. Yemek yemeyi de çok seviyorum. Formumu korumamda dans etkili oluyor. Çünkü bütün vücudu çalıştırıyor" yanıtını vermişti.

Haberin Devamı

DANS ŞOV!

Sürekli dans ederken videolar yayınlayan Sezen, bu defa ayna karşısında dans ettiği anları yayınladı. Ayna karşısında hünerlerini gösteren Sezen'e takipçileri yorum yağdırdı.

Ünlü isme sevenlerinden: '10 parmağında 10 marifet!', 'Ne yapsa yakışıyor', 'Hünerli kız' gibi yorumlar geldi.

Melis Sezenden ayna karşısında dans şov 10 parmağında 10 marifet