Cadde Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal'ın Bodrum tatili

Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal'ın Bodrum tatili

04.07.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Popçu Mustafa Sandal (52) ile kendisinden 19 yaş küçük Melis Sütşurup ile Roma'da nikah masasına oturmuştu. Çiçeği burnunda çift önceki gün Bodrum Cennet Koyu’nda görüntülendi. Ünlü şarkıcı bir ara teknenin halatlarına tutunarak şınav çekti. Melis Sütşurup fit görüntüsüyle dikkat çekti.

Melis Sütşurup ve Mustafa Sandalın Bodrum tatili

Mustafa Sandal, 2008 yılında Sırp meslektaşı Emina Jahovic ile evlenmişti. Sandal ve Jahovic'in 10 yıl süren evliliğinden Yaman ve Yavuz adında iki çocuğu dünyaya gelmişti. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz şubat ayında aile arasında düzenlenen sade bir nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı attığı Melis Sütşurup ile 3 Haziran’da İtalya'nın başkenti Roma’da nikah masasına oturdu. Çiftin şahitliğini Simge Sütşurup ve Tunç Taşdemir üstlendi.

Haberin Devamı

"NASIL ANLATSAM SENİ"

Sütşurup, birkaç gün önce Roma sokaklarında çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından "Nereden başlasam, nasıl anlatsam seni... Tek bir şey var; cümleye dökülünce anlamlı olan 'Biz...' İyi ki hayatıma, yoluma ortak oldun. Sonsuz olsun tek dileğim... 03/06/2022..." notuyla paylaşmıştı.

Melis Sütşurup ve Mustafa Sandalın Bodrum tatili

"İYİ Kİ KADERİME ORTAK OLDUN!"

Birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan Mustafa Sandal, gönderisine, "Ya doğmasaydın, olmasaydın, hayatıma girip beni bulmasaydın! Hani bazen kader gelip de yapması gerekeni yapar ya... O yüzden iyi ki doğdun, kaderime ortak oldun..." ifadelerini not düştü. Takipçileri, iki çocuk babası ünlü şarkıcının paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Eşinin bu gönderisine kayıtsız kalmayan Melis Sütşurup ise Sandal'a; "Kaderine, yoluna, hayatına ortak olmak çok özel, çok güzel. İyi ki" sözleriyle yanıt verdi.

Melis Sütşurup ve Mustafa Sandalın Bodrum tatili

Haberin Devamı

"GELECEKTEKİ SOYADIM"

Yaklaşık üç yıldır Mustafa Sandal ile aşk yaşayan Melis Sütşurup, geçtiğimiz ocak ayında şarkıcının 52'nci doğum gününü, 26 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımıyla kutlamıştı.

Müstakbel eşi Sandal ile yer aldığı fotoğrafları slayt yapan Sütşurup, romantik doğum günü kutlamasında şu ifadelere yer vermişti:

Belki benden önce birilerinin arabası vardı, belki kızlar çeyizini düzmüş seni bekliyordu, belki de suç sendeydi. Ama hepsi bizi bugünlere hazırladı Kito'm. Ben her zaman yanındayım, yüzün gülsün diye, huzurlu ol diye. İyi ki doğdun gelecekteki soyadım.

DÜĞÜN YAPTILAR

Çiftin düğünü geçtiğimiz haftalarda Marmaris'te gerçekleşti. Sandal ve Sütşurup'u bu mutlu günlerinde yakın dostları yalnız bırakmadı. Sütşurup o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Melis Sütşurup ve Mustafa Sandalın Bodrum tatili


BODRUM'DA GÖRÜNTÜLENDİLER

Çiçeği burnunda çift önceki gün Bodrum Cennet Koyu’nda görüntülendi. Tekne merakıyla bilinen Sandal botu kullanırken eşi Melis Sütşurup yanındaydı. Botu durdurduktan sonra ön tarafa geçen Sandal dans etmeye başladı. 52 yaşındaki Sandal’ın karın kasları dikkat çekti.

Melis Sütşurup ve Mustafa Sandalın Bodrum tatili

Daha sonra denize giren ünlü şarkıcı bir ara teknenin halatlarına tutunarak şınav çekti. Bir süre sonra Melis Sütşurup da eşini yalnız bırakmayarak denize girdi.

Melis Sütşurup ve Mustafa Sandalın Bodrum tatili

AŞK DOLU TATİL

Mutlulukları her halinden belli olan çift nazar değmesin dedirtti. Melis Sütşurup düzgün fiziği ile dikkat çekti. Denizden çıkan Sandal ve Sütşurup daha sonra Bodrum koylarını gezmeye devam ettiler.

Melis Sütşurup ve Mustafa Sandalın Bodrum tatili