Cadde Melisa Döngel'e 'Sergen Yalçın' sorusu!

Melisa Döngel'e 'Sergen Yalçın' sorusu!

14.07.2023 - 08:05 | Son Güncellenme:

Bir süre önce rapçi Sefo ile yollarını ayıran Melisa Döngel, gönlünü Sergen Yalçın'a kaptırdığı iddia edilmişti. Eski sevgilisi Sefo ise sosyal medya hesabından manidar bir paylaşımda bulunmuştu. Melisa Döngel önceki gün Bebek'te bir erkek arkadaşı ile görüntülendi.

Melisa Döngele Sergen Yalçın sorusu

Rapçi Sefo'dan ayrılan Melisa Döngel'in (23), gönlünü Sergen Yalçın'a (50) kaptırdığı iddia edildi. Alaçatı'da birlikte tatil yaptıkları iddia edilen ikilinin yaş farkı gündem oldu.

Melisa Döngele Sergen Yalçın sorusu

Haberin Devamı

İMALI PAYLAŞIM

Sefo ile bir dargın bir barışık aşk yürüten güzel oyuncu Melisa Döngel, geçtiğimiz günlerde ilişkisine son vermişti. Aşk haberlerinin basında yer almasının ardından Sefo, sosyal medya hesabından kusma emojisi kullanarak bir paylaşım yaptı.

Melisa Döngele Sergen Yalçın sorusu

ARKADAŞIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Şarkıcı Sefo ile ayrılığı çok konuşulan oyuncu Melisa Döngel önceki gün Bebek'te bir erkek arkadaşı ile görüntülendi. Birlikte yemek yedikten sonra taksi bekleyen oyuncu, giyim tarzı ile dikkat çekti.

Melisa Döngele Sergen Yalçın sorusu

DUYMAZLIKTAN GELDİ!

Melisa Döngel'in geçtiğimiz bayram tatilinde Alaçatı'da Sergen Yalçın ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Döngel'in ünlü teknik adamla ortak arkadaşları sayesinde tanıştığı konuşulmuştu. İddiaların basına yansımasından sonra ise Döngel'in eski sevgilisi Sefo, sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yapmıştı. Oyuncu muhabirlerin konuyla ilgili sorularını duymamazlıktan gelerek yoluna devam etti. 

Melisa Döngele Sergen Yalçın sorusu