Cadde Melisa Sözen'den Harun Tekin'e: İyi ki doğdun sevgilim

Melisa Sözen'den Harun Tekin'e: İyi ki doğdun sevgilim

29.06.2021 - 12:15 | Son Güncellenme:

Oyuncu Melisa Sözen, uzun süredir aşk yaşadığı müzisyen Harun Tekin'in 44'üncü yaşını kutladı. Tekin'in çocukluk fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Sözen, "İyi ki doğdun sevgilim, seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Melisa Sözenden Harun Tekine: İyi ki doğdun sevgilim

Müzisyen Harun Tekin ile uzun bir süredir aşk yaşayan oyuncu Melisa Sözen, önceki gün sevgilisinin doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

"SENİ ÇOK SEVİYORUM"
Tekin'in çocukluk fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Sözen, ünlü şarkıcının 44. yaşını, "İyi ki doğdun sevgilim, seni çok seviyorum" sözleriyle kutladı.

Harun Tekin de Melisa Sözen'in paylaşımına, "Çok şanslıyım" sözleriyle karşılık verdi. Oyuncunun paylaşımına; Didem Balçın, Evrim Doğan, Ferhan Şensoy, İdil Fırat, Burcu Kara ve Şebnem Bozoklu gibi ünlü isimler yorum yaptı.

Melisa Sözenden Harun Tekine: İyi ki doğdun sevgilim

'EVLİLİK' SORULARINA YANIT
Melisa Sözen, geçtiğimiz haftalarda muhabirlerin 'evlilik' sorularına yanıt vermişti. Sözen, "Biz çok mutluyuz böyle. Her şey yolunda gidiyor. Sizler doğal olarak soruyorsunuz ama biz şu an için böyle mutluyuz. İnsanlar evliyken de mutludur, evli değilken de mutludur. İki insanın ne kadar anlaştığı ve birlikteyken ne kadar huzurlu olduklarıyla alakalıdır bence" şeklinde konuşmuştu.