Cadde Menajerimi Ara Feris neden yok, diziden ayrıldı mı? Canan Ergüder diziden çıktı mı?

Menajerimi Ara Feris neden yok, diziden ayrıldı mı? Canan Ergüder diziden çıktı mı?

03.05.2021 - 00:34 | Son Güncellenme:

Menajerimi Ara dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin başrollerinden Canan Ergüder, Feris karakteri ile ekrana geliyordu. Yayımlana yeni bölümlerde görünmeyen Feris hakkında da aramalar sürüyor. Peki, Menajerimi Ara'nın Feris'i Canan Ergüder neden yok, ayrıldı mı?

Menajerimi Ara Feris neden yok, diziden ayrıldı mı Canan Ergüder diziden çıktı mı

Canan Ergüder, Feris rolü ile Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara dizisi ile ekrana geliyordu. Son dönemde yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle Menajerimi Ara oyuncu kadrosundan ayrıldı. Dizinin takipçileri ise sıklıkla Canan Ergüder neden yok sorularına yanıt arıyor. 

Haberin Devamı

MENAJERİMİ ARA FERİS NEDEN YOK?

Canan Ergüder, başarılı oyunculuğu ile Star ekranlarında yayımlanan Menajerimi Ara ile sevenleriyle buluşuyordu. Oyuncu dizinin kadrosundan ayrıldı. Meme kanseri olduğu ve tedavi gördüğünü öğrenilen Ergüder, konu hakkında da açıklamada bulundu. 

Canan Ergüder, “Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor. Önemli olan fazla sarsılmadan yolla beraber akabilmek. Bildiğiniz gibi sağlık sebeplerinden dolayı işime bir süreliğine ara veriyorum. Bu gece Menajerimi Ara’da oynadığım son bölüm olacak. Feris Dikmen’e zamansız veda etmek bana zor gelse de onu oynayabilmiş olmak benim için büyük bir zevkti” cümleleriyle sevenlerine duygusal anlar yaşattı.