Cadde Meral Kaplan: Bir daha Türk erkeğiyle aşk yaşamam!

Meral Kaplan: Bir daha Türk erkeğiyle aşk yaşamam!

06.02.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Oyuncu ve eski manken Meral Kaplan ile iş insanı eşi Erhan Kanioğlu, 2021'de olaylı bir şekilde boşanmıştı. Kızının velayetini kaybeden ve eski eşine tazminat ödemesine hükmedilen Kaplan, geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekanın açılışına katıldı. Ünlü isim, Türk erkekleri ile bir daha birliktelik yaşamak istemediğini dile getirdi.

Meral Kaplan: Bir daha Türk erkeğiyle aşk yaşamam

Meral Kaplan, 2011'de dünyaevine girdiği Erhan Kanioğlu'na, 2018 yılında kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Kaplan, boşanmak için Kanioğlu'ndan 2 milyon TL tazminat ile çocuğunun velayetini istemişti. İş insanı da karşı boşanma davası açmış ve Meral Kaplan'dan 1 milyon TL manevi, 50 bin TL maddi tazminat istemişti.

Haberin Devamı

Nisan 2021'de İstanbul 3. Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma davasında, Meral Kaplan ve taraf avukatları hazır bulunmuştu. Erhan Kanioğlu ise duruşmaya gelmemişti. Gizlilik kararı nedeniyle basın mensupları ve izleyici alınmayan duruşmada, Kaplan ve Kanioğlu'nun boşanmasına karar verilmişti.

Meral Kaplan: Bir daha Türk erkeğiyle aşk yaşamam

VELAYETİ KAYBETTİ!

Çiftin altı yaşındaki kızlarının velayeti babaya verilmişti. Mahkeme, Meral Kaplan'ın, Erhan Kanioğlu'na 150 bin TL'si manevi olmak üzere, 200 bin TL tazminat ödemesine hükmetmişti. Duruşma sonrası basın açıklaması yapan Meral Kaplan, gözyaşları içinde şu açıklamayı yapmıştı:

Çocuğum doğduğundan beri mahkemelerdeyim. Şiddet görsem de ispatlayamadım. Mahkeme bir anda 6 yaşındaki çocuğumu benden aldı. Bir de tazminat ödememe hükmettiler. Ben pes etmeyince çocuğumun velayeti alındı ama buna izin vermeyeceğim. Ruh sağlığım için rapor istediler, her şey tamam bir sıkıntı yok. Mahkeme hiçbir gerekçe göstermedi.

Meral Kaplan: Bir daha Türk erkeğiyle aşk yaşamam

"ORGANİK YİYECEK TÜKETMEYE ÇALIŞIYORUZ"

39 yaşındaki Kaplan, son olarak önceki gün Etiler'de yer alan, organik yiyecek-içek üzerine kurulu bir mekanın açılışına katıldı. Basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü isim, "Ben çok beğendim. Hepimiz organik yiyecek ve içecekler tüketmeye çalışıyoruz. İşinin ehli olan kişilerden öğrenmek gerekiyor bazı şeyleri. Her şey çok güzeldi. Özlemişim organik reçelleri yemeyi" dedi.

Haberin Devamı

Meral Kaplan: Bir daha Türk erkeğiyle aşk yaşamam

Kaplan, eski Victoria's Secret mankenine benzetildiğini söyleyerek, "Beni sürekli birisine benzetiyorlar. Bir mankene benzetiliyorum bu aralar. Birilerine benzetilerek öleceğiz herhalde" diyerek gülümsedi.

Meral Kaplan: Bir daha Türk erkeğiyle aşk yaşamam

"DÜZGÜN BİRİSİ ÇIKMADIĞI SÜRECE İLİŞKİ İSTEMİYORUM"

Olaylı ayrılığının ardından Türk erkekleri ile bir daha birliktelik yaşamak istemediğini dile getiren Meral Kaplan, şu ifadeleri kullandı:

Türk erkeği bir daha olmaz gibi. Kıbrıs erkeği de olmaz. Karşıma düzgün ve doğru birisi çıkmadığı sürece bir ilişki yaşamak istemiyorum. Bence şu an dünyanın sonuna denk geldik. Önemli olan şeyler şu an bence sağlık, başarı, ve kazanç. Annelere sorun, bence anneler çocuktan sonra aşık olamaz. Çocuklara aşık oluyoruz, onlar için her şeyimizi veriyoruz.