Cadde Meriç Erkan'ın son hali gündem oldu! 'Nasıl böyle bir hayat yaşamışım diyorum'

Meriç Erkan'ın son hali gündem oldu! 'Nasıl böyle bir hayat yaşamışım diyorum'

10.02.2022 - 13:25 | Son Güncellenme:

Ahu Tuğba'nın unutulmaz aşkı Meriç Erkan, bir döneme damga vuran isimlerin arasındaydı. İlginç dansları ve katıldığı izdivaç programlarıyla da adından söz ettiren Erkan, son haliyle ve yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oldu.

Meriç Erkanın son hali gündem oldu Nasıl böyle bir hayat yaşamışım diyorum

Ahu Tuğba ile bir dönem aşk yaşayan ve katıldığı programdaki hareketleriyle bir zamanların en çok konuşulan ismi olan Meriç Erkan, giyim tarzını, imajını ve adını değiştirdi. Erkan'ın son halini görenler, şoke oldu.

Haberin Devamı

İsmini 'Mahmut' olarak değiştiren Erkan, Yeni Şafak'a yaptığı açıklamada, 'Nasuh tövbesi' ettiğini söylerken, 'bambaşka bir hayata geçtiğini' açıkladı.

Meriç Erkanın son hali gündem oldu Nasıl böyle bir hayat yaşamışım diyorum

"KİMSEYİ YADIRGAMIYORUM"
"Ya nasıl böyle bir hayat yaşamışım diyorum" diyen Erkan, "Kimseyi de yadırgamıyorum, bu şekilde olanları. Yadırgamıyorum derken biz de bu yoldan geçtiğimiz için... Kurban olduğum Allah'ım sözünden dönmez, o beni affetti" şeklinde konuştu.

Erkan, "Ben aynı adamım. Aynı beden, ama hayat insanı başka taraflara çekiyor. Daha önceki konseptim, şovmenlik vs., e tabii insan... Bu bir konsept değil, bu başka bir şey. Rabbimle aramdaki bir hesaplaşma... Bir şeyin farkına varıyorsunuz ve bunu son nefes gelmeden yapıyorsunuz" dedi.

Haberin Devamı

Erkan, "Rabbim diyor ki, 'Bir günahına tövbe edip onu bir daha tekrar etmeyeni ben affettim' ben de diyorum ki, o sözünden dönmez... Ama ben haylazlık yaparım, günahlarıma devam ederim, tövbemi bozarım, cezamı da hak ederim o zaman..." ifadelerini kullandı.

"HERKESİN AYRI BİR DÜNYASI VAR"
"Teknolojinin gelişmesiyle birlikte herkes bir odaya çekildi artık" diyen Erkan, oğlunu uyardığını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Hep telefonlarındalar veya laptoptalar, herkesin ayrı bir dünyası var ve samimiyet kalmadı. Çocuklara maneviyat aşılamayı bir yana bırakın oturup, iki sohbet iki kelam edemiyorsunuz. Oğlumu devamlı uyarırım, hatta bazen 'Ya baba biliyorum', cümlesini duyuyorum veya 'Ya tamam baba' falan. Oğluma da devamlı söylüyorum 'Oğlum mümin mümini, Müslüman Müslüman'ı uyarmalı, sen de beni uyar benim de hatalarım vardır, biz birbirimizi uyaracağız' diye."

Meriç Erkanın son hali gündem oldu Nasıl böyle bir hayat yaşamışım diyorum

"O PROGRAMLARIN HEMEN HEMEN TAMAMI KURGUYDU"
Daha önce katıldığı eğlence programlarından da bahseden Erkan, "Mesela benim zaten daha önce show dünyasında katıldığım programların hemen hemen tamamı kurguydu. Onlarla alakalı bana diyorlar evlenemedin edemedin, aslında tabii bunlar tamamı kurgu olan olaylardı. Onların içinde olduğum için direkt biliyorum" dedi.

Evlilik hakkındaki soruya da yanıt veren Erkan, "Evlenmek olabilir tabii, nasip kısmet... Tam böyle İslam'a uygun, şeriata uygun zihniyeti ve kıyafeti olacak biri, hakikaten görünüşüyle de hareketiyle de Müslüman, topluma faydalı olacak... Nasibimiz varsa olur, olmazsa da ben aşkın büyüğünü yakalamışım zaten" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'Mahmut Erkan' olarak doğmak ve öyle yaşamak istediğini dile getiren Erkan, "Pişman olacağı şeyleri yapmasın kimse, sonra çok üzülürler. Allah'tan böyle rahmetli bir Rabbimiz var" dedi.

Meriç Erkanın son hali gündem oldu Nasıl böyle bir hayat yaşamışım diyorum

MERİÇ ERKAN KİMDİR?
Meriç Erkan, 2 Temmuz 1969 tarihinde Samsun’da dünyaya geldi, ilköğretimini de orada tamamladı. 1987 yılında Samsun Maltepe Lisesi'nden mezun olduktan sonra ajanslarda modellik yapmaya başladı. Adını Kuşum Aydın'ın sunduğu programla duyuran Meriç Erkan, Ahu Tubğa ile yaşadığı aşk ile hatırlanıyor.

Esra Erol'un programına katılan ve programdan olaylı bir şekilde ayrılan Meriç Erkan, program hakkında çeşitli iddialarda bulunmuştu.

Meriç Erkan, yaşadığı büyük aşktan sonra inzivaya çekildi ve ekranlarda yer almadı.