CaddeMert Fırat: Artık üç kişiyiz

Mert Fırat: Artık üç kişiyiz

08.09.2020 - 16:19 | Son Güncellenme:

Mert Fırat ile eşi İdil Fırat, sosyal medya hesaplarından evlilik yıldönümlerini kutladı. Eşinin hamileliğine gönderme yapan ünlü oyuncunun, "artık üç kişiyiz" şeklindeki mesajı dikkat çekti.

Mert Fırat: Artık üç kişiyiz

Sosyal medya hesaplarını yoğun olarak kullanmayan Mert-İdil Fırat çifti, ikinci evlilik yıldönümleri hakkında paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

Yakışıklı oyuncu, "Bir kere tuttuk ellerimizi, bir daha hiç bırakmayalım diye.
Aylar, haftalar gibi geçti, su oldu aktı zaman bir baktık ki iki yıl olmuş ve artık üç kişiyiz:) Sizi karşıma çıkartan hayata binlerce kez teşekkür ediyorum İdill Firat Hanımefendi. Beklediğim her dakikaya değdi" ifadelerini kullandı.

İdil Fırat ise Instagram'da düğünleri sırasında çekilmiş bir karelerini paylaştı ve şu satırları yazdı:
“Hayatımın en güzel, en özel, en sihirli gününün üzerinden iki sene geçmiş. Bu iki senenin her günü, her anı için sana teşekkür ederim sevgilim… Bütün ömrümüz aynı heyecanla, aşkla, sevgiyle, huzurla geçsin. ”

Mert Fırat: Artık üç kişiyiz

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler