Cadde Mert Yazıcıoğlu'ndan Kerem Bürsin açıklaması

Mert Yazıcıoğlu'ndan Kerem Bürsin açıklaması

13.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Meslektaşı Afra Saraçoğlu ile aşk yaşayan oyuncu Mert Yazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde spor yaptıktan sonra çektiği bir fotoğrafını paylaşıp, "Tek rakibim Kerem Bürsin" notunu yazmıştı. Bu paylaşımıyla gündem olan ünlü isim, önceki gün Levent'te görüntülendi. Gazetecilerle konuşarak paylaşımına yazdığı notla ilgili açıklama yapan Yazıcıoğlu, ilişkisiyle ilgili de konuştu.

Mert Yazıcıoğlundan Kerem Bürsin açıklaması

Film setinda başlayan aşkları dolu dizgin devam eden Mert Yazıcıoğlu-Afra Saraçoğlu çiftinden yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz aylarda yeni yaşını kutlamıştı. Birlikte çekilen siyah-beyaz fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan Saraçoğlu, sevgilisine "İyi ki doğdun canım sevgilim" ifadeleriyle seslenmişti.

Haberin Devamı

"İYİ Kİ VARSIN SEVGİLİM"

Yazıcıoğlu da geçtiğimiz aralık ayında sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlamıştı. Birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan oyuncu, Saraçoğlu'na; "İyi ki doğdun, iyi ki varsın sevgilim" diye seslenmişti. Güzel oyuncu da Mert Yazıcıoğlu'nun gönderisine kalp emojileri eklemişti.

Mert Yazıcıoğlundan Kerem Bürsin açıklaması

"TEK RAKİBİM KEREM BÜRSİN" DEMİŞTİ

'Aşk 101', 'Karagül' ve 'İyi Oyun' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Mert yazıcıoğlu, geçtiğimiz gün Levent'te yer alan menejerlik şirketine girerken objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla konuşan ünlü isim, önceki günlerde paylaştığı kaslı vücudunun fotoğrafına yazdığı "Tek rakibim Kerem Bürsin" notuna açıklık getirdi.

29 yaşındaki ünlü isim, konuyla ilgili şu ifadeleri kullanarak, espri yaptı:

Haberin Devamı

Sporu sağlık için yapıyorum. Şova dökmek değil de şaka yapayım dedim, millet gerçek sandı. Yeni projeye hazırlanıyorum. Onun yaptığım spor ile hiç alakası yok. Kullanabileceğim bir durum değil, boksör falan canlandırsam tamam ama bu kendi çapımda yaptığım spor sadece; Kerem kadar olamasak da... O adamı geçebilir misiniz yani!

"BİZDE HİÇ ÖYLE ŞEYLER YOK"

Paylaştığın kaslı vücuduna gelen yorumlarla alakalı olarak sevgili Afra Saraçoğlu’nun kendisini kıskanıp kıskanmadığı da sorulan yakışıklı oyuncu, "Biz de hiç öyle şeyler yok. Tabii ki bakıyorsun ne yazıldığına ama takılmaz yani" yorumunda bulundu.

"MESLEĞİMLE ALAKASI YOK"

24 yaşındaki Afra Saraçoğlu ile uzun yıllardır ilişkisi mutlu şekilde devam eden Mert Yazıcıoğlu, "İki popüler insan olarak ilişkinizi nasıl dengeliyorsunuz?" sorusu karşısında, şu cevabı verdi:

Bunun yaptığım meslekle ile alakası yok. İnsanlarla alakası var. Normal insanlar nasıl yaşıyorsa biz de öyle yapıyoruz. Seviyorsan birbirini hallediyorsun her şeyi, sıkıntı kalmıyor.

Mert Yazıcıoğlundan Kerem Bürsin açıklaması

"HER ŞEYİN ZAMANI VARDIR"

Oyuncu, evlilik ile ilgili soruya ise, "Her şeyin zamanı vardır" demekle yetindi. Motosiklet kullanan oyuncunun kurallara harfiyen uyduğu da gözlerden kaçmadı.