Cadde Merve Boluğur: Tektaşı kocam alsın!

Merve Boluğur: Tektaşı kocam alsın!

28.05.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Nişantaşı'nda mücevher mağazalarını dolaşırken objektiflere poz verip, "Kendi kendime evleniyorum" diye espri yapan Merve Boluğur'dan ilginç 'tektaş' açıklaması geldi. Çok konuşulan direk dansı paylaşımıyla ilgili konuşan 34 yaşındaki Boluğur, uzun süredir uzak kaldığı dizi setleri ve müzik kariyeriyle ilgili de çarpıcı itiraflarda bulundu.

Merve Boluğur: Tektaşı kocam alsın

Yaz sezonunu geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme'de açan Merve Boluğur, aslında 'yaz insanı' olmadığını, tercihinin sonbahar olduğunu söyledi: Sezonu erken açtım, aslında ben yağmur seviyorum, yağmurcuyum. Doğum günüm 16 Eylül olduğu için belki de bilmiyorum.

Haberin Devamı

"DİZİ SAATLERİ İÇİN BİRAZ KILIM"

Geçtiğimiz günlerde bir tek Marilyn Monroe rolü için setlere dönebileceği söyleyen oyuncu, 4 Ağustos 1962 tarihinde hayatını kaybeden dünyaca ünlü isim kadar çekici olduğunu iddia etti.

Merve Boluğur: Tektaşı kocam alsın

Son olarak 'İçimdeki Fırtına' (2017) dizisinde kamera karşısına geçen Merve Boluğur, "Marilyn dönemine damga vurmuş ikonik bir kadındı. Benzer yanlarımız; o çekici bir kadındı, ben de fena değilim hani, ben de kendimce efsaneyim. Öldükten sonra konuşulan ve örnek gösterilen biri, bir oyuncu için böyle bir karakteri oynamak zevkli olur. Dizi saatleri ile ilgili biraz kılım, bizim sektör yorucu. Zevk alacağım böyle bir rol olursa düşünürüm oyunculuğu" şeklinde konuştu.

ÖLEN KÖPEĞİ İÇİN MÜZİĞE BAŞLAMIŞ

Haberin Devamı

Bir süredir single çıkarmak için hazırlık yapan Boluğur, müziğe nasıl başladığı konusunda dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncu, bu konuda şöyle konuştu:

Arenjemi, bestemi kendim yapıyorum. Henüz çıkmadı şarkılar, sözlerini ben yazıyorum, besteyi de 'Kendim yapayım' dedim, klibi de ben çekeceğim galiba. Ben öyle biraz özgür kafayım ya kendi kendime istediğim vakit elime kağıt kalemi alıyorum, yazmayı da seviyorum. Yazdığım birçok şarkı var ama onlardan birini çıkaracağım artık. Beğenilsin yada beğenilmesin inanın umurumda bile değil. Ben bunu kendim için ve köpeğim için yapıyorum, onun anısına yaptığım bir şey. Vefat etmişti. Ona verdiğim söz gibi aslında, klip çekersem köpeğimle alakalı bir şey var. Bu kararı almamda bunlar etkili oldu.

"PIRLANTA SEVERİM AMA KENDİM ALMAM"

Mücevher sevdiğini, ancak kendisinin almayı tercih etmediğini dile getiren 34 yaşındaki güzel, kuyumcuların olduğu bir pasajda görüntülenince, "Evleniyorum kendi kendime" diye espri yaptı ve "Pırlanta çok severim ama kendim almam. Normalde takı takmayı sevmem, rahatıma düşkünüm. Yok valla kocam alsın tektaşı, onu da ben düşünmeyeyim artık" açıklamasında bulundu.

Merve Boluğur: Tektaşı kocam alsın

"O DANSI 'YAPMAK İSTEDİKLERİM LİSTEM' İÇİN YAPTIM"

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz mart ayında Instagram hesabından yayınladığı direk dansı görüntüsünün çok konuşulmasını ise söyle yorumladı:
Benim 'yapmak istediklerim' diye bir listem var, o direk dansı da onlardan biriydi. Çok estetik ve bir kadına yakışır görüyorum bu dansı, o yüzden bunu da denedim. Bu dünyaya bir kere geliyorsunuz. YouTube kanalını da o kafayla yaptım. Çok böyle aşırı bir iki milyon falan değil ama hobi için, istediğim karakterleri oynayıp kendimi özgürce ifade edeyim diye geyik bir platform benim için orası. Normalde para olarak yatıyor hesabıma ama komik rakamlar.