Cadde Merve Özbey: Bilseydim daha güzel giyinirdim

Merve Özbey: Bilseydim daha güzel giyinirdim

29.04.2022 - 17:02 | Son Güncellenme:

Kenan Koçak ile mutlu bir evlilik sürdüren, ikinci kez anne olmak için gün sayan Merve Özbey, önceki gün Bebek'teydi. Yoğun konser takvimine 20 Ağustos'ta ara vereceğini açıklayan ünlü şarkıcı, esprili şekilde kendi tarzına takıldı.

Merve Özbey: Bilseydim daha güzel giyinirdim

Merve Özbey, Şubat 2020'de iş insanı Kenan Koçak ile nikah masasına oturmuştu. Çift, 2021 yılında ilk çocukları Elif Özüm'e kavuşmuştu. 33 yaşındaki şarkıcı, ikinci kez anne olacağı haberini, 12 Mart'ta sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Haberin Devamı

"YUVAMIZ YENİDEN ŞENLENİYOR"

Eşi ve kızı ile evlerinin bahçesinde karların arasında verdiği pozu takipçileriyle paylaşan Özbey, gönderisinde şu ifadelere yer vermişti:

Siz bu fotoğrafa bakınca yüzleri gülen üç kişi görüyorsunuz ya öyle değil. Görünmeyeni de bilin isterim. Sırtımı sevgisine dayadığım, elini hep omzumda hissettiğim yoldaşımla kurduğumuz yuvamız yeniden şenleniyor. Ömrümüze ömür katan Elif'ime kardeş geliyor. Ailemiz büyüyor. Şimdi bıraksanız sabaha kadar anlatırım yaşadığım heyecanı. Ama biliyorum ki ne desem eksik kalacak. 'Anneler olmasa kim kimi severdi' diyen Gülten Akın'dan yardım alarak sevgimi ve sevincimi paylaşmak istedim. Kalbinden doğuran, yalnızca insana değil; kediye, köpeğe ve kuşlara yuva olmayı bilen tüm güzel yüreklerin varlığına şükrederek, sevgiyi yücelterek çoğalmamız umuduyla. Bin şükür.

Demet Akalın, İrem Derici, Derya Uluğ, Armağan Çağlayan, Bengü, Burcu Kara, Müjgan Koraltürk ve Çiğdem Batur gibi ünlü isimler, paylaşıma yaptıkları yorumlarla Özbey'i tebrik etmişti.

Merve Özbey: Bilseydim daha güzel giyinirdim

MERVE TELAŞ İÇİNDE

Merve Özbey, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Koşar adım işlerini halleden şarkıcı, kendisini bekleyen taksiye yöneldiği sırada ayaüstü gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Ramazan Bayramı'nda Kıbrıs'ta sahne alacak olan Özbey, "Kıbrıs, Çeşme, Kuşadası var. Benim bile kafam karışıyor. Ağustos 20'den sonra bırakıyoruz" diyerek, yoğun konser takvimin içinde telaş içinde olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Tarzıyla dikkatleri üzerine çeken 33 yaşındaki şarkıcı, "Bilseydim sizin yakalayacağınızı daha güzel giyinirdim” diyerek espri yaptı.

Merve Özbey: Bilseydim daha güzel giyinirdim


"SERDAR ORTAÇ ŞARKISINI OKUMAK BÜYÜK KEYİF"

Beste fabrikatörü Serdar Ortaç’ın sevilen şarkılarını ünlü isimlerin yorumladığı 'Serdar Ortaç Vol.1' albümü geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Proje albümünde yer alan 11 parçayı Bengü, Bora Duran, Demet Akalın, Derya Uluğ, Ece Seçkin, Faruk Sabancı&İlyas Yalçıntaş, Hande Ünsal, Merve Özbey, Mustafa Ceceli, Sakiler ve Ziynet Sali seslendirdi. Ünlü popçunun 'Kararsız Dünyam' parçasını söyleyen Özbey, "Çok mutluyuz. Serdar Bey'in şarkısını okumak benim için büyük bir keyifti. İnşallah dinleyenler de beğenmiştir" şeklinde konuştu.