Cadde‘Meryem Uzerli aslan gibi kız’

‘Meryem Uzerli aslan gibi kız’

18.11.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Star TV’de yayınlanan ‘Kenan Erçetingöz’le Yüz Yüze’ programına konuk olan sanatçı Gülben Ergen, Erçetingöz’ün sorularını yanıtladı.

‘Meryem Uzerli  aslan gibi kız’

Kendisine yöneltilen sorulara oldukça samimi yanıtlar veren Ergen, fırsat buldukça Muhteşem Yüzyıl’ı izlediğini söyledi.
Diziden olaylı bir biçimde ayrılan Meryem Uzerli’ye destek çıkan Ergen, “Aslan gibi kız. Bir aşk yaşamış, tek başına çocuk doğurmaya çalışıyor. En önemlisi de vazgeçmiş... Çocuğu için her şeyden vazgeçmiş” yorumunu yaptı. Eski eşi Mustafa Erdoğan’ın kendisini sevmediğini ifade eden Ergen, “Bir babanın çocuklarına verebileceği en büyük hediye annesini sevmektir. Ama sevmedi. Evet aynen öyle oldu, sevmedi. Ben de şimdi şu aşamaya geçtim: ‘Çocuklarımı sevsin yeter...’” dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler