Cadde Meryem Uzerli'den Urla'da doğum günü kutlaması

Meryem Uzerli'den Urla'da doğum günü kutlaması

14.08.2022 - 12:53 | Son Güncellenme:

2011-2014 yılları arasında ekranlara gelen ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle ünlenen Meryem Uzerli, 12 Ağustos’ta 39 yaşına girdi. Şimdilerde yeni projesi için Urla'ya yerleşen güzel oyuncu, doğum gününü kızlarıyla kutladı. Kutlamadan kareleri takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, yeni yaşını kutlayanlara teşekkür etti.

Meryem Uzerliden Urlada doğum günü kutlaması

Meryem Uzerli, geçtiğimiz aylarda Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında moderatörlüğünü Ömür Sabuncuoğlu'nun yaptığı söyleşiye konuk olmuştu. Uzun süredir Almanya'da yaşayan iki çocuk annesi, "Kızınız oynadığınız dizi ve filmleri izleyince annesinin ünlü biri olduğunu fark ediyor mu?" sorusuna; "Aslında kızım onları izlemiyor, izlemek için 12 yaşını bekliyorum. O zaman izlettireceğim, daha izleyecek yaşı doldurmadı" yanıtını vermişti.

Haberin Devamı

"EV İŞLERİYLE DE UĞRAŞIYORUM"

"Her gün 'Yaşasın, ben ünlü biriyim' diye sabahları uyanmıyorum" diyen güzel oyuncu, "Normal bir yaşantım var. Kızımı okuldan alıp, ev işleriyle de uğraşan biriyim" açıklamasını yapmıştı.

YENİ YAŞINDA URLA'DA

Şimdilerde başrolünü üstlendiği ‘Ru’ dizisinin çekimleri için kızlarıyla İzmir-Urla’ya yerleşen Meryem Uzerli, 12 Ağustos’ta 39 yaşına girdi. Ünlü isim, yeni yaşını ailesi ve yakın dostlarıyla kutladı.

 

 

Meryem Uzerliden Urlada doğum günü kutlaması

"BÖYLE İNSANLARLA ÇEVRİLİ OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM"

Bir otelde kutlama yapan Uzerli, o günden kareleri Instagram hesabında paylaştı ve doğum gününü kutlayanlara teşekkür etti. Ünlü oyuncu, paylaşımına; “Tüm mesajlarınız, aramalarınız, e-postalarınız için çok teşekkür ederim. Doğum günümü bu kadar özel kılan herkese çok teşekkürler... Böyle insanlarla çevrili olduğum için çok mutluyum, nice güzel yürekli insanlar, güzel ruhlar" notunu düştü.