Cadde Mesut Uçakan'dan Deniz Baysal açıklaması

Mesut Uçakan'dan Deniz Baysal açıklaması

09.01.2017 - 17:18 | Son Güncellenme:

'Sevda Kuşun Kanadında' dizisinin yapımcı ve genel yönetmeni Mesut Uçakan, oyuncu Deniz Baysal'ın sözleşmesi devam ederken başka bir diziye transfer olmasına ilişkin devam eden hukuki süreç hakkında açıklama yaptı.

Mesut Uçakandan Deniz Baysal açıklaması

Oyuncu Deniz Baysal'a tazminat davası açtıklarını hatırlatan Mesut Uçakan, son günlerde basında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Mesut Uçakan'ın sosyal medyada paylaştığı açıklama şöyle:
"Malum, sorumsuz bir şekilde dizimizi terk edip başka bir dizide görev alan oyuncu Deniz Baysal’ı sözleşmeye aykırı davrandığı için mahkemeye verdik. Kuşkusuz, kim haklı kim haksız, bu Yüce Mahkeme’nin takdirine bağlıdır. Bu süreci beklemek varken davalının mahkemeye verdiği cevabın, tek taraflı yorumlarla ve yalan yanlış ithamlarla, imajımızı zedeleyecek şekilde haberlere konu edinildiğini görüyorum. Bu çabaları, mahkemenin kararını etkilemeye yönelik olduğunu düşünüyor ve kınıyorum. Elbette bu tür haberi yapan ve yaptıranlar için hukuki girişimlerimiz olacaktır. Karşı haberlerle ya da buna benzer eylemlerle manipülasyon çabası içine girmek bize yakışmaz. Biz haklı olduğumuza inanıyoruz ve yargıya güveniyoruz. Başta insani olarak herkesten bunu beklemek de hakkımız."

Mesut Uçakandan Deniz Baysal açıklaması