Cadde 'Michael Jackson öz babaları değil' demişti! En yakın dostu 13 yıl sonra konuştu

'Michael Jackson öz babaları değil' demişti! En yakın dostu 13 yıl sonra konuştu

19.10.2022 - 06:57 | Son Güncellenme:

Ölümünün üzerinden 13 yıl geçse de hâlâ adından söz ettirmeyi başaran Michael Jackson’ın çocuklarıyla ilgili yıllar önce ortaya atılan 'babalık' iddiası yeniden gündemde. Ancak en yakın arkadaşı Mark Lester tarafından yapılan açıklama bu kez oldukça farklı.

Michael Jackson öz babaları değil demişti En yakın dostu 13 yıl sonra konuştu

Derleyen: Fazilet Şenol / Milliyet.com.tr - Ölümünün ardından ortaya atılan spekülasyonların ardı arkası kesilmeyen ve en çok merak uyandıran isimlerden biri de Michael Jackson. Hatta bu çarpıcı iddialardan biri de yıllar önce şarkıcının en yakın dostu ve çocuklarının vaftiz babalığını yapan Mark Lester'dan gelmişti.

Haberin Devamı

Michael Jackson öz babaları değil demişti En yakın dostu 13 yıl sonra konuştu

ÇOCUKLARIN BİYOLOJİK BABASI MI?

Lester, Michael Jackson'ın hayatını kaybettiği 2009 yılında Jackson'ın kızı Paris'in biyolojik babası olduğunu iddia etti. 1968 yılında Oscar ödüllü 'Oliver' filminin çocuk yıldızı olarak ünlenen Mark Lester, Jackson’ın 1999’da kendisinden spermlerini bağışlamasını istediğini ve onun da bunu severek kabul ettiğini de ekledi. İddialarına göre ünlü yıldız aseksüeldi ve Paris'in annesi Debbie Rowe kendi spermleriyle hamile kalarak Paris’i doğurmuştu. Jackson'ın çocuklarının vaftiz babası olan Lester, çocukları görmesinin engellenmesi üzerine bu durumu kamuoyu ile paylaşmak istediğini, babalık testi yaptırarak iddiasını kanıtlamaya hazır olduğunu söylemişti. Mark Lester'ın biyolojik dört çocuğunun Jackson'ın üç çocuğuna benzetilmesi de bu iddiaları kuvvetlendirdi.

Haberin Devamı

Michael Jackson öz babaları değil demişti En yakın dostu 13 yıl sonra konuştu
Mark Lester ve Paris Jackson

YAKIN ARKADAŞLARINDAN SPERM BAĞIŞLAMALARINI İSTEDİ

Ancak söylenenler yalnızca bunlarla da sınırlı kalmadı. Mark Lester, pop müziğinin kralı Michael Jackson'ın büyük oğlu Prince'in biyolojik babasının Marlon Brando olabileceğini de öne sürdü. İddiasına göre Michael Jackson aralarında Marlon Brando'nun da bulunduğu bir grup ünlü isimden sperm bağışında bulunmalarını istemişti. Lester, "Michael bütün yakın arkadaşlarından Uri'den Corey'e, Marlon'dan Macaulay'a kadar sperm bağışlamalarını rica etti. 'Evde Tek Başına' serisiyle ünlenen Macaulay Culkin'in yaşı küçük olmasına rağmen onu da muhtemel bağışçılardan gördü" diye açıkladı.

Mark Lester babalık iddiasında bulunduktan sonra, Jackson'ın eski avukatı Brian Oxman, Jackson'ın çocuklarının gerçek babası olduğunu söyleyerek bunu reddetti. Oxman, "Michael'dan her zaman duyduğum şey, bu çocukların babasının Michael olduğuydu ve ben Michael'a inanıyorum" savunmasını yaptı.

Michael Jackson öz babaları değil demişti En yakın dostu 13 yıl sonra konuştu
Prince Jackson ve Marlon Brando

'DÜŞÜK BİR İHTİMAL'

Ancak geçtiğimiz günlerde Mark Lester yıllar önce ortaya attığı iddiaları yerle bir eden bir açıklamayla ortaya çıktı. Michael Jackson'ın çocuklarının gerçek babası olduğunu iddia eden aktör, şimdi bunun çok düşük bir ihtimal olduğuna inandığını açıkladı! Verdiği bir demeçte Jackson'ın çocuklarının biyolojik babası olup olmadığı sorusuna, "Bütün bu iddialar o zaman için büyük bir ihtimaldi ancak ben artık böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum" diyerek cevap verdi. Ayrıca vaftiz çocuklarını özlediğini de ekledi.

Haberin Devamı

"Onlarla ne yazık ki yıllardır konuşmadım. Eskiden Michael'la çok zaman geçirdik. Çocukları ve benim çocuklarım çok yakındı. Bu yüzden çocuklarımın onlarla iletişim kurmaya devam etmesi oldukça güzel olurdu" ifadelerini kullanan Lester, "Amerika'da kendi hayatlarını yaşıyorlar. Onları tekrar görmeyi çok isterim. Sevimli çocuklardı" dedi.

Michael Jackson'ın çok tanınmış bir pop yıldızı olduğunu ancak kendisinin onu sadece bir arkadaş olarak gördüğünün de altını çizen Lester, "Müziği bana hitap etmiyordu. Sadece radyoda çaldığında dinlerdim. Bence o, tüm zamanların en iyi şarkı yazarı" diye konuştu.