Cadde Mila Kunis ile Ashton Kutcher'dan 'banyo' itirafı

Mila Kunis ile Ashton Kutcher'dan 'banyo' itirafı

28.07.2021 - 17:33 | Son Güncellenme:

Oyuncu çift Mila Kunis ile Ashton Kutcher'dan şaşırtan bir itiraf geldi. İkili, çocukları Wyatt Isabelle ve Dimitri Portwood'u sadece üzerlerinde kir gördükleri zaman yıkadıklarını söyledi.

Mila Kunis ile Ashton Kutcherdan banyo itirafı

2015 yılında nikah masasına oturan Mila Kunis (37) ile Ashton Kutcher (43), çocukları Wyatt Isabelle ve Dimitri Portwood ile ilgili ilginç bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

Ünlü çift, çocuklarını doğduklarından bu yana her gün yıkamadıklarını açıkladı.

Dax Shepard ve Monica Padman'in sunduğu 'Armchari Expert' adlı yayına konuk olan ikiliden Mila Kunis, "Yeni doğan bebeklerini her gün yıkayan bir ebeveyn olmadım." diye konuştu. Kunis, eşiyle birlikte çocuklarını sadece üzerlerinde belirgin bir kir gördükleri zaman yıkadıklarını belirtti.

Mila Kunis ile Ashton Kutcherdan banyo itirafı

"BENİM ÇOCUKLUĞUMDA SICAK SUYUMUZ YOKTU"
Padman'ın, Mila Kunis'e yönelttiği günlük duş alma ile ilgili soruya ünlü oyuncu, "Benim çocukluğumda sıcak suyumuz yoktu. Bu yüzden de çok fazla duş almazdım." yanıtını verdi.

"KİRLİ DEĞİLLERSE YIKAMANIN BİR ANLAMI YOK"
Mila Kunis, 6 yaşındaki kızı Wyatt ve 4 yaşındaki oğlu Dimitri için de kendi çocukluğundaki bu alışkanlığını sürdürdüğünü belirtti. Kunis, "Eğer çocukların kirli olduğunu görüyorsanız temizleyin, aksi halde bir anlamı yok." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ünlü çift, çocuklarının yüzlerini ise her gün yıkadıklarını anlattı.

Mila Kunis ile Ashton Kutcherdan banyo itirafı

FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS

Yazarlar