Cadde Milla Jovovich kızıyla yan yana: Kopyalayıp yapıştırmış gibi!

Milla Jovovich kızıyla yan yana: Kopyalayıp yapıştırmış gibi!

16.10.2021 - 11:31 | Son Güncellenme:

Çok genç yaşında önce moda sonra sinema dünyasında şöhreti bulan Milla Jovovich'in en büyük kızı da annesinin yolundan ilerliyor. Moda dünyasından sonra sinemaya geçen Ever Anderson, şimdiye kadar üç sinema filminde oynadı bile. Henüz 13 yaşında olan Ever Gabo Anderson'ın en çok dikkat çeken yanı ise annesi Milla Jovovich'e olan benzerliği.

Milla Jovovich kızıyla yan yana: Kopyalayıp yapıştırmış gibi

Milla Jovovich ve büyük kızı Ever Gabo Anderson'ın birlikte gittiği kuaför çıkışı çektirdiği fotoğraf ikilinin benzerliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Haberin Devamı

'KOPYALAYIP YAPIŞTIRMIŞ GİBİ'
Başka iki tane kızı daha olan Jovovich, fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşıma ünlü yıldızın takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Birçok kişi de Milla Jovovich ile Ever Anderson'ın benzerliğine dikkat çekti. Hatta Jovovich'in bir takipçisi "Kopyalayıp yapıştırmış gibi benziyorsunuz" diyerek görüşünü belirtti.

ANNESİNİN SAÇ MODELİ
Ever Anderson'ın yeni saç şekli Milla Jovovich'in zaman zaman kullandığı saç şekline benzetildi. Ünlü yıldız da geçmişte saçlarını tıpkı şimdi kızının kestirdiği gibi katlı kullanıyordu.

Milla Jovovich kızıyla yan yana: Kopyalayıp yapıştırmış gibi