Cadde 'Misafir' dizisi ekranlara veda ediyor

'Misafir' dizisi ekranlara veda ediyor

29.11.2021 - 14:39 | Son Güncellenme:

Fox ekranlarının yeni sezon dizilerinden 'Misafir' 11 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelmişti. Başrollerini Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı dizi için final kararı alındı.

Misafir dizisi ekranlara veda ediyor

Japonya'da ses getiren 'Oasis' dizisinden uyarlaması olan 11 Kasım Perşembe akşamı yayın hayatına başlayan 'Misafir' dizisinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın yanı sıra Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi isimler de yer alıyor.

Haberin Devamı

Perşembe akşamları yayınlanan ve reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayan dizi için flaş bir karar verildi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; başrollerini Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı Misafir dizisi final yapıyor. 'Misafir 'dizisi, beşinci bölümde ekrana veda edecek. Dizinin final bölümü 9 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu, senaryosunu Özge Aras'ın uyarladığı 'Misafir' dizisinde, travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadın olan Gece (Hazal Kaya) ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem'in (Buğra Gülsoy) umut dolu hikayesi konu alıyor.

Misafir dizisi ekranlara veda ediyor