CaddeMuazzez Ersoy tedbiri elden bırakmıyor

Muazzez Ersoy tedbiri elden bırakmıyor

15.05.2022 - 16:10 | Son Güncellenme:

Türk Sanat Müziği'nin nostalji kraliçesi Muazzez Ersoy, önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Maske mecburiyetinin kaldırılmasına rağmen tedbiri elden bırakmayan ünlü isim, maskeli, bir şekilde alışveriş yaptı.

Muazzez Ersoy tedbiri elden bırakmıyor

Ünlü şarkıcı Muazzez Ersoy, geride bıraktığımız gün İstinye Park'da objektiflere takıldı. Öğle saatlerinde alışveriş merkezinin İstinye Pazarı katından giriş yapan Ersoy, uzun süre alışverişin keyfini çıkardı.

Haberin Devamı

"TAMAMEN BİTMEDEN ÇIKARMAM"

Maske mecburiyetinin kaldırılmasına rağmen maskeli şekilde alışveriş yapan 63 yaşındaki Ersoy, "Ben tamamen bitmeden çıkarmam, tedbiri elden bırakmamak lazım" ifadelerini kullandı.

MUHABİRLERİ UYARDI

Çantasından çıkardığı ıslak mendil ile ellerini temizleyen Ersoy, gazetecilere de ıslak mendil ikram etti ve "Ellerinizi de sık sık temizleyin, sizde tedbiri elden bırakmayın" dedi. Kısa süren ayaküstü sohbet sonrası muhabirlere kolay gelsin diyen ünlü isim, uzun süre alışveriş yaparak keyifli saatler geçirdi.

Muazzez Ersoy tedbiri elden bırakmıyor

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler