Cadde Mücevher tutkunları buluştu

Mücevher tutkunları buluştu

19.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

B Point by Bilgün Dereli markasının kurucusu Bilgün Dereli, yazın gelişini müjdeleyen ‘Kırmızı Mercan’lardan oluşan yeni koleksiyonunu davetle tanıttı

Mücevher tutkunları buluştu

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden B Point markasının kurucusu ünlü iş kadını Bilgün Dereli, yeni koleksiyonu için önceki gün özel bir davet verdi. Hayatın içinden aldığı ilhamı göz alıcı takılara dönüştüren Bilgün Dereli’nin, yazın gelişini müjdeleyen ‘Kırmızı Mercan’lardan oluşan özel yaz koleksiyonu ilgi gördü.
Karaköy’ün popüler adreslerinden ‘10 Karaköy, A Morgans Original’ içinde bulunan Rudolf Bar’da gerçekleşen davette, iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri bir araya geldi.
Renkli görüntülerin yaşandığı davette, misafirler bir yandan takıları yakından incelerken, bir yandan da 10 Karaköy’ün geçmişi ve günümüzü etkileyici bir şekilde sunan atmosferinin ve Rudolf’un yenilenen yaz menülerinin tadını çıkardı.
Organizasyona katılanlar arasında; Ümit Boyner, Bettina Machler, Zeynep Çarmıklı, Ayşegül Dinçkök, Yasemin Aloğlu, Evin Şaşmaz, Dilek Hanif, Suzan Toplusoy, Gülden Büyükuçak, Şebnem Dinçgör, İnci Aksoy, Ayşe Boyner, Şebnem Çapa, Yasemin Kamhi, Ayşegül Gerçin, Aslı Ekşioğlu ve Nahide Büyükkaymakçı gibi isimler vardı.