Cadde Müge Boz: 'Hayatımın en verimli dönemindeyim'

Müge Boz: 'Hayatımın en verimli dönemindeyim'

22.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Bir markanın yüzü olan, sağlıklı ürünler sunan bir restoran açan ve yeni filminin heyecanını yaşayan Müge Boz, “Hayatımın en verimli ve yoğun dönemindeyim” dedi

Müge Boz: Hayatımın en verimli dönemindeyim

Yakında vizyona girecek ‘Çat Kapı Aşk’ filminde Su karakterini canlandıran Müge Boz, oyunculuğun yanı sıra yaptığı yatırımlarla da dikkat çekiyor. Kazdağları’nda arazi alan, kendi ekolojik evini yapmayı hayal eden oyunucu, hayatının yüzde 80-90’ını vegan olarak geçirdiğini söyledi. Boz’la, marka elçisi olduğu Gliss ile iş birliğini ve projelerini konuştuk.

Haberin Devamı

- Bir süredir ekranda yoksunuz. Günleriniz nasıl geçiyor?

Çok yoğun. Gliss’in marka elçisi oldum, iş birliğimiz keyifli başladı. Kanyon AVM’de Makai adlı bir restoranım var, müşterilerimize sağlıklı ve hücreleri besleyici yiyeceklerin olduğu bir menü sunuyoruz. YouTube kanalımızı açtık. Adı Boz Kardeşler, eğlenceli videolar çekiyoruz. Bir ay sonra da ‘Çat Kapı Aşk’ filmimiz vizyona girecek. Hayatımın en verimli ve yoğun dönemindeyim.

- ‘Kayıtdışı’ erken final yaptı. Dizi sektöründeki belirsizlik sizi korkutuyor mu?

Sektörde her zaman belirsizlikler var. Böyle şeylerin olmasına alışığız. Ancak dizi sektörü dışında başka işlerle ilgilendiğim ve farklı yatırımlar yaptığım için belirsizliğin verdiği endişeyi elimden geldiğince en aza indirmeye çalışıyorum.

Haberin Devamı

Müge Boz: Hayatımın en verimli dönemindeyim
- ‘Çat Kapı Aşk’ nasıl bir film oldu?

Güzel ve içime sinen bir proje oldu. Zamanı geldiğinde, doğru aşkı bulacağına inanan bir kızın öyküsünü anlatıyor.

- Canlandırdığınız Su, hayatının aşkını bir gün mutlaka bulacağına inanıyor. Peki ya siz?

Su’ya benzediğim taraflar var ama o, tamamen aşk üzerine odaklanıyor. Ben daha genel bakıyorum, istediğim, üzerine çalıştığım şeyleri, bir gün mutlaka başaracağıma ve bu tarz güzel şeylerin de beni bulacağına inanıyorum.

- Sağlıklı beslenmeye fazlasıyla dikkat ettiğinizi biliyorum. Ne zamandır vegan besleniyorsunuz?

Belirli dönemlerde bana ve vücuduma iyi gelecek beslenme tarzlarını takip ediyorum. Karma bir program uyguluyorum. Hayatımın yüzde 80-90’ını vegan olarak geçiriyorum.

‘Ekolojik bir ev hayal ediyorum’

- Boz Ayı çikolata markanıza ilgi nasıl? Bu konuda yeni girişimleriniz olacak mı?

Çok beğenildi. Sadece saf çikolata tadıyla, damak tadımızın alışık olmadığı bir lezzet oluşturduk. Elbette bu, Türkiye’de yeni bir kavram ve insanların bu tatla tanışmaları zaman gerektiriyor. Ben de bunu anlatabilmek için elimden gelen bütün çabayı gösteriyorum. Yeni girişimlerim de olacak. Kendi restoranım Makai’de aynı zamanda Boz Ayı çikolataları da var.

- Kazdağları’nda ev almıştınız. Orada vakit geçirme şansı bulabiliyor musunuz?

Haberin Devamı

Kazdağları’nda ev değil, arazi aldım. Çünkü kendi ekolojik evimi yapmak gibi bir hayalim vardı. Onun için yavaş yavaş çalışmalarımı sürdürüyorum. Çok güzel bir köyde arazimiz var. Şu anda fazla zaman geçiremiyorum çünkü vaktim yok.

- Saç ürünleri markası Gliss ile bir iş birliği yaptınız. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?

Tamamen beni anlatan bir marka. Saçım bir süredir uzun, hatta küçüklüğümden beri hiç kısa kestirmedim. O yüzden tam da Gliss’in yeni çıkarttığı uzun saç aşıklarına özel serinin hedef kitlesiyim diyebilirim. Bu birliktelikten dolayı mutluyum.