Cadde Yeni dizi Mükemmel Eşleşme oyuncuları ve konusu! Mükemmel Eşleşme dizisi nerede çekiliyor?

Yeni dizi Mükemmel Eşleşme oyuncuları ve konusu! Mükemmel Eşleşme dizisi nerede çekiliyor?

17.07.2022 - 18:45 | Son Güncellenme:

Mükemmel Eşleşme dizisi TRT1'de yayın hayatına başladı. Yönetmen koltuğunda Emre Kavuk'un senaristliğini ise Birol Güven'in üstlendiği Mükemmel Eşleşme dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. İşte Mükemmel Eşleşme dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...

Yeni dizi Mükemmel Eşleşme oyuncuları ve konusu Mükemmel Eşleşme dizisi nerede çekiliyor

Mükemmel Eşleşme dizisinin ilk bölümü ardından dizi kadrosu ve konusuna dair detaylar araştırılmaya başlandı. Romantik komedi dizisi Mükemmel Eşleşme'de kalabalık bir aile ve aile içerisinde yaşanan hikayeler filmde konu alınacak. İşte Mükemmel Eşleşme dizisi konusu ve oyuncuları...

Haberin Devamı

MÜKEMMEL EŞLEŞME DİZİSİ KONUSU

Annelerinin vesile olmasıyla tanışan iki gencin, mutlu bir aile kurmasını konu edinen, kocaman kalabalık bir aile ve sıcacık insan hikayeleri konu ediliyor.

MÜKEMMEL EŞLEŞME DİZİSİ OYUNCULARI

Mükemmel Eşleşme dizisi oyuncuları Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Ayşegül Günay, Asuman Dabak, Volkan Severcan, Ayhan Taş, Eylül Öztürk, Cem Zeynel Kılıç, Ayşen Sezeral gibi isimler yer alıyor.

Yeni dizi Mükemmel Eşleşme oyuncuları ve konusu Mükemmel Eşleşme dizisi nerede çekiliyor

MÜKEMMEL EŞLEŞME DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

TRT1 ekranlarında baişlayan ve ilk bölümü ile nefesleri kesen dizi Mükemmel Eşleşme'nin çekildiği mekanlar merak konusu. Dizinin İstanbul'da, Beşiktaş ve Galata gibi farklı noktaslarda çekildiği biliniyor.