Cadde Mumya Ejder İmparatoru'nun Mezarı oyuncuları kimler, konusu nedir? Mumya Ejder İmparatoru'nun Mezarı filmi

Mumya Ejder İmparatoru'nun Mezarı oyuncuları kimler, konusu nedir? Mumya Ejder İmparatoru'nun Mezarı filmi

31.10.2020 - 21:16 | Son Güncellenme:

Mumya Ejder İmparatoru'nun Mezarı filmi bu akşam STAR TV'de yayınlanıyor. Filmi daha önce izlemeyenler ise Mumya Ejder İmparatoru'nun Mezarı oyuncuları kimler, Mumya Ejder İmparatoru'nun Mezarı konusu nedir arayışında. İşte film hakkında merak edilenler...

Mumya Ejder İmparatorunun Mezarı oyuncuları kimler, konusu nedir Mumya Ejder İmparatorunun Mezarı filmi

Mumya: Ejder İmparatoru’nun Mezarı, Rob Cohen'in yönettiği ve başrollerinde Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello, John Hannah, Luke Ford, Michelle Yeoh ve Isabella Leong'un oynadığı 2008 yapımı komedi/macera/aksiyon filmidir.

Haberin Devamı

İkinci film The Mummy Returns'ten 10 yıl sonrasında geçen "Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı"nda O'Connell ailesi bu kez iki bin yıllık uykusundan uyanan Ejder İmparatoru'nun mumyasıyla baş etmeye çalışıyor.

Ejder İmparatoru Han'ı (Jet Li) yenmenin tek yolu ise imparatorun düşmanlarından oluşan, Çin Seddi'nin yapımı sırasında duvarların altında kalan orduyu canlandırıp savaşmaktır.

Brendan Fraser'ın üçüncü kez Rick O'Connell rolünde oynadığı filmde, Rachel Weisz'ın yerini Maria Bello alırken olaylar 10 yıl sonrasında geçtiği için 20 yaşındaki Alex rolüne de Luke Ford getirildi.

MUMYA EJDER İMPARATORU MEZARI OYUNCULARI

Brendan Fraser
Jet Li
Maria Bello
John Hannah
Luke Ford
Michelle Yeoh
Isabella Leong