Cadde Murat Yıldırım'dan eşi Iman Elbani'ye: Hep sen gibi birini istedim

Murat Yıldırım'dan eşi Iman Elbani'ye: Hep sen gibi birini istedim

23.10.2021 - 13:22 | Son Güncellenme:

'Aziz' adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani, 39 yaşına bastı. Kutlamalar için Kapadokya'ya giden çiftten ünlü oyuncu, eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Murat Yıldırımdan eşi Iman Elbaniye: Hep sen gibi birini istedim

Son olarak 'Ramo' adlı dizide rol alan oyuncu Murat Yıldırım ile Iman Elbani, 2016 yılında dünyaevine girdi. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Yıldırım, 22 Ekim'de 39 yaşına giren Iman Elbani'nin doğum gününü paylaştığı video ile kutladı.

Haberin Devamı

ROMANTİK PAYLAŞIM
Kutlama için Kapadokya'ya giden mutlu çiftten Yıldırım, balon turunda çektikleri videoyu; "Hep sen gibi birini istedim ben; seni bulunca sen gibi kimsenin olamayacağını bildim. İyi ki doğdun sevgilim iyi ki varsın" notuyla paylaştı.

Murat Yıldırımdan eşi Iman Elbaniye: Hep sen gibi birini istedim

"BENİ ÖZEL HİSSETTİRMEK İÇİN ZAMAN AYIRAN HERKESE TEŞEKKÜRLER"
Eşinin ardından pastasını üflerken çekilen videoyu takipçileriyle paylaşan Iman Elbani ise gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

"Bebeğim bana mutlu ve güzel bir doğum günü dilediğin için teşekkür ederim. Beni özel hissettirmek için zaman ayıran herkese teşekkür ederim. Her yerdeki güzel hayranlara çok teşekkürler , günümü harika bir gün haline getirdiğiniz için teşekkür ederim. Kalbimin derinliklerinden, sana, sevgili kocam, sürekli verdiğin için teşekkürler. Ayrıca doğum günümü ailemden, arkadaşlarımdan ve hayranlarımdan karşılayan herkese en içten teşekkürlerimi sunuyor, bu yüksek duygu ve hisler için teşekkür ediyor, herkese uzun ömür ve kalıcı mutluluklar diliyorum."

Murat Yıldırımdan eşi Iman Elbaniye: Hep sen gibi birini istedim

Haberin Devamı

YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİKLİK GÜNDEM OLMUŞTU
Öte yandan birkaç hafta önce Faslı eşi İmane Elbani ile Magazin Gazetecileri Derneği'nin (MGD) Altın Objektif Ödülleri gecesine katılan Murat Yıldırım’ın yüzündeki değişiklik gündem olmuştu.

Instagram'da yayınladığı üç kare ile 300 binden fazla beğeni alan 42 yaşındaki Murat Yıldırım'ın yüzündeki değişiklik, takipçilerine büyük şaşkınlık yaşatmıştı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Murat Yıldırım'ın paylaşımında filtre uyguladığını savundu. Oyuncunun cilt gençleştirme yaptırdığını belirtenler de olmuştu. Ünlü oyuncunun paylaşımına gelen yorumlar şöyleydi: 

"Murat fotoğrafta çok değişik çıkmamış mı, bana mı öyle geldi?"
"Murat Yıldırım neden Murat Yıldırım'a benzemiyor?"
"Fotoğraftaki Murat Yıldırım mı, dublörü mü? Bir tuhaflık var"
"Bence ya filtre var ya da cilt gençleştirme yaptırmış."
"Murat Bey çok değişmemiş mi?"
"Yüzü çok değişmiş. Ne bilmiyorum ama yabancı gibi geldi."

Murat Yıldırımdan eşi Iman Elbaniye: Hep sen gibi birini istedim