Cadde Mustafa Mert Koç kimdir, kaç yaşında? Mustafa Mert Koç dizileri ve filmleri...

Mustafa Mert Koç kimdir, kaç yaşında? Mustafa Mert Koç dizileri ve filmleri...

22.07.2021 - 18:47 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu olan Melisa Aslı Pamuk ile aşk yaşamaya başlayan Mustafa Mert Koç kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. İlk olarak 2014 yılında Kolpaçino adlı filmde rol alan Mustafa Mert Koç sonrasında ATV ekranında yayınlanan ve kısa süre ekrana gelen Şahin Tepesi adlı dizide rol aldı. Son olarak ise TRT 1 ekranında yayınlanan Benim Adım Melek adlı dizide rol aldı. İşte Mustafa Mert Koç hakkında merak edilenler...

Mustafa Mert Koç kimdir, kaç yaşında Mustafa Mert Koç dizileri ve filmleri...

Mustafa Mert Koç kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kendisi gibi oyuncu olan Melisa Aslı Pamuk ile yeni bir aşka yelken açan ve geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sarmaş dolaş görünen çiftten Mustafa Mert Koç sessizliğini bozdu ve "Şu an çok güzel bir arkadaşlığımız var. Uzun zamandır arkadaşız, güzel bir elektrik aldık. Hayırlısı... " dedi. Peki Mustafa Mert Koç kimdir?

Haberin Devamı

MUSTAFA MERT KOÇ KİMDİR?

Sinema ve dizi oyuncusu, sosyal medya fenomeni,.1994, İstanbul doğumlu. Atılım Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. Ayrıca Los Angeles’da oyunculuk eğitimleri aldı.

Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Mustafa Mert Koç, Oyunculuğa 2014 yılında Kolpaçino adlı sinema filminde rol alarak başladı. 2018’de ATV ekranlarına gelen Şahin Tepesi dizisinde Cem karakterini, 2019 yılında rol aldığı Benim Adım Melek dizisinde Ömer karakterini canlandırdı.

Ayrıca, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla fenomen haline gelmiştir.

Rol Aldığı Diziler:

Benim Adım Melek (Ömer, 2019)

Şahin Tepesi (Cem, 2018)

Yeter (Mert, 2016)

Hayat Bazen Tatlıdır (Onur, 2016)

Rol Aldığı Sinema Filmleri:

Haberin Devamı

Organik Aşk (Bülent, 2017)

Ketenpere (Trafik Polisi, 2017)

Kolpaçino (Kral, 2014)