Cadde Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölümde Nalan'a büyük şok! 21. yeni bölüm fragmanı...

Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölümde Nalan'a büyük şok! 21. yeni bölüm fragmanı...

19.11.2021 - 08:18 | Son Güncellenme:

Camdaki Kız dizisi 20. son bölümü ile perşembe akşamı izleyeni ekrana kitlemeyi başardı. Nalan, Sedat'ı eve geri dönmeye ikna eder ve Cana da evin yolunu tutar. Nalan, aldatıldığından şüphe ederek Cana'nın peşine düşse de gördükleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar. Peki, Camdaki Kız 21. bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Camdaki Kız son bölüm full izle Camdaki Kız son bölümde Nalana büyük şok 21. yeni bölüm fragmanı...

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Camdaki Kız'da yine sular durulmadı. Sedat'ın dönüşü, Nalan ile aralarını düzeltmeye yeterli olmuyor. Cana ise Nalan'ın babası Adil ile baş başa akşam yemeğine çıkıyor. Bu anların tanığı ise Nalan olur. İşte, Camdaki Kız son bölümde olanlar...

Haberin Devamı

Her şeye rağmen Sedat’ı eve geri döndürmeye çalışan Nalan, onu ikna etmekte başarılı olur. Havaalanında tek başına kalan Cana’nın ise eve dönmekten başka çaresi kalmamıştır. Ama Alp, Cana’nın hareketlerinden kuşkulanacaktır.

Nalan’la yaptığı konuşmadan etkilenen Rafet, çocuklarına davranışını değiştirecek ve tüm ailesini eve geri toplamaya çalışacaktır. Feride’nin de zorlamasıyla kendisine gelen çekim teklifini kabul eden Nalan, gücü eline almak üzere hareket etmeye başlar. Nalan’ın Billur ile arasını yapmaya çalıştığını öğrenen Muzo, yalancı sevgilisi Melisa’yı Nalan ve Sedat’la tanıştırır.

CAMDAKİ KIZ 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI MI?

Her hafta yeni bölümleri ile Kanal D'de perşembe akşamları izleyici ile buluşan Camdaki Kız, heyecanlı dakikalar yaşattı. İzleyenin gözü yeni bölüm fragmanında ancak 21. bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı.