Cadde Camdaki Kız 23. son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölümde Nalan gerçekleri öğreniyor!

Camdaki Kız 23. son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölümde Nalan gerçekleri öğreniyor!

10.12.2021 - 09:05 | Son Güncellenme:

Camdaki Kız, perşembe akşamı 23. yeni bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Dizide Nalan, babası Adil'in Cana ile görüşmesine şahit olmuş ve yıkılmıştır. Öte yandan mezarlık konusu aklında soru işaretlerine neden olur. Camdaki Kız'ın son bölümünde neler oldu?

Camdaki Kız 23. son bölüm full izle Camdaki Kız son bölümde Nalan gerçekleri öğreniyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 23. bölümü yayımlandı. Dizide Nalan, gerçek annesi hakkına gizlenen gerçeklere bir adım daha yaklaşmıştır. Adil ise kızına Cana ile görüşmesi sırasında takip ettiği için kızmıştır ancak Sema hakkındaki gerçekleri öğrenmesi konusunda da kararlı! İşte, Camdaki Kız 24. yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Nalan, Adil ve Cana'yla yüzleşir. Babasını takip eden Nalan, yaşadıkları karşısında adeta şoke olur. Adil ise kızının kendisini takip ettiğini öğrenince yıkılır. Cana, Nalan'ın hayatına farklı bir yerden yara açarken, İpekoğlu Ailesi'nin sırları gizemini korumaya devam eder. Nalan, Adil'in mezarlık ziyaretiyle bazı ipuçları yakalar, olayın iç yüzünü araştırmak için Hayri’nin yardımını ister.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Rafet’in Melisa ile karşılaşma ihtimali, Muzo’nun yalanını gittikçe tehlikeli hale getirirken, Sedat da Melisa’dan kurtulmak için yeni hamleler yapar. Ancak Sedat'ın yaptığı plan işe yaramazken daha da kötü sonuçlar doğurur. Sedat, büyük çıkmaza girerken Nalan, ailesinin sırrının peşine düşer.

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI