Cadde Ne yapacağını şaşırdı! Okan Bayülgen'in maske paniği

Ne yapacağını şaşırdı! Okan Bayülgen'in maske paniği

03.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Uzun yıllardır prodüktör ve yazar Selin Atasoy ile aşk yaşayan Okan Bayülgen, sevgilisiyle birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Yeni imajıyla dikkat çeken Bayülgen, maskesiz olarak görüntülenince panikleyip ne yapacağını şaşırdı. Sevgilisi Atasoy'un arkasında kalan ve maskesini takmaya çalışan ünlü isim, başarılı olamadı. Muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakan Bayülgen, hızlı adımlarla sevgilisinin peşinden gitti.

Ne yapacağını şaşırdı Okan Bayülgenin maske paniği

SEÇKİN ŞENVARDAR/ MİLLİYET
Okan Bayülgen, geçtiğimiz nisan ayında 1996-1998 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Zeyno Günenç'i, Haber Global'de yayınlanan programında konuk olarak ağırlamıştı. TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa'da ise Okan Bayülgen'in, eski eşi hakkında yaptığı ilginç itiraflar masaya yatırılmıştı.

Haberin Devamı

58 yaşındaki şovmenin, "Biz seninle son programı yaptıktan sonra evlenmiştik, 1996 senesiydi. Arada sen tekrar evlendin. Nasıl memnun musun kocandan? Benden sonra çekilir mi hayat?" esprisine, eski eşi kahkahalarla karşılık vermişti.

Ne yapacağını şaşırdı Okan Bayülgenin maske paniği

"ÇOK DEĞİŞTİM BEN"

Bayülgen, "Çok pozitif bir insansın. Beni sıkacak kadar pozitifsin" dedi. 54 yaşındaki Günenç ise "Nerem pozitif benim? O kadar pozitif bir insan değilim. Çok değiştim ben Okan. Hatta zaman zaman çok tatsız da olabiliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"MÜTHİŞ BİR ADAM"

Eski eşinin 2017'de dünyaevine girdiği Gilles'e övgüler yağdıran Bayülgen, "Onunla beraber olmak muhteşem bir şey. Şimdiki kocasını çok kıskanıyorum. Nefis, nefis. Çok önemli bir koreograf, Fransız. Müthiş bir adam var, eniştemiz. Çok seviyoruz birbirimizi" şeklinde konuşmuştu.

Ne yapacağını şaşırdı Okan Bayülgenin maske paniği

Haberin Devamı

Kendisi ve Fransız eşi hakkındaki iltifatlar karşısında Zeyno Günenç, "Ben Selin'i de çok seviyorum. Hem oyunumuzun yazarı, hem Okan'ın kız arkadaşı" açıklamasını yapmıştı.

Öte yandan Günenç ve eşi Gilles Kanert ile Bayülgen ve sevgilisi Selin Atasoy, hep birlikte görüşüyorlar. Kanert haricindeki ekip, tiyatroda birlikte de çalışıyor.

KAMERALARI FARK EDİNCE ŞAŞIRDI

Uzun yıllardır prodüktör ve yazar Selin Atasoy (50) ile birlikte olan Okan Bayülgen (58), sevgilisiyle birlikte gezintiye çıktığı Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Bayülgen bu sırada basın mensuplarını fark edince şaşkınlık yaşadı.

Ne yapacağını şaşırdı Okan Bayülgenin maske paniği

"BU SEFER SİZİ KIRIYORUM"

Hemen sevgilisi Atasoy'un gerisinde kalan komedyen, bu sırada hızlı bir şekilde maskesini takmaya çalışsa da başarılı olamadı. Bayülgen basın mensuplarının sorularını ise "Genelde sizi kırmayıp, sohbet ederim ama bu sefer sizi kırıyorum arkadaşlar" diyerek yanıtsız bıraktı.

Hızlı adımlarla sevgilisinin peşinden giden Okan Bayülgen'in saçını uzatması ve bıyık bırakması dikkat çekti.

Ne yapacağını şaşırdı Okan Bayülgenin maske paniği

SELİN ATASOY KİMDİR?

Selin Atasoy Türk marka mimarı, yazar, tasarımcı ve prodüktör. 1972 doğumlu Selin Atasoy, Özel İstanbul Alman Lisesi'nden mezun olduktan sonra eğitimine A.B.D ve Fransa'da ekonomi, uluslararası iş idaresi ve sinema dallarında devam etmiştir. 1996 yılında CNN'in Atlanta merkezindeki uluslararası haber bölümünde editör olarak çalışmış, aynı sene Paris'te uluslararası ilişkiler ve diplomasi doktorasına başlamıştır.

Haberin Devamı

1997 yılında, bugün Publicis grubuna ait FCA!BMZ reklamcılık ağının Paris'teki merkezinde reklamcılık hayatına metin yazarı olarak adım atmış, daha sonra doktorasını dondurarak İstanbul'daki BirikimFCA! Reklamcılık ekibine katılmıştır.

Ne yapacağını şaşırdı Okan Bayülgenin maske paniği