Neslihan Özyükseler Tanış

Neslihan Özyükseler Tanış

ozyukselerneslihan@gmail.com

Tüm Yazıları

Seçim sonuçları filan erkeklerin işi! Kadınlar dünyasında, en azından bir grup için, tek dert alışveriş, gerisi boş!

Geçtiğimiz salı köşe arkadaşım Bihter’le (Ayyıldız) Zorlu Morini’de kısa bir kahve - tatlı muhabbeti yaptıktan sonra uzun zamandır dillerden düşmeyen H&M’in Balmain ürünlerinin VIP satışının yapılacağı Zorlu’daki showroom’a geçtik.

Bir baktık; cemiyetin en zengin soyadlarına mensup güzel kadınları, modeller, magazin figürleri yüzleri düşmüş mağazada dolanıyor. Raflarda tek bir ürün kalmamış. Mankenlerin üzerindekiler bile maketlerin kol ve bacakları sökülerek çıkarılmış. Neymiş, 10 dakika gecikmişiz! Meğer ilk beş dakikanın içinde her şey bitmiş!

Haberin Devamı

Bir süre sonra kabinlerin önünde kuyruk oluşmaya başlıyor. Denemek için değil; birilerinin beğenmediklerini toplamak için! Ama nafile bekleyiş, herkes kapabildiği her şeyi satın alıyor!

“Hiçbirinin bedeni bedenim değil ama olsun” diyor biri; ordan “İstediklerimizi alanlara iki-üç katını teklif etsek…” diye içinde gerçeklik payı olan bir espri yapıyor diğeri... Olanları anlamlandıramayan Bihter’in eline şu meşhur, pembe taşlı elbisenin 34 bedeni geçiyor bir ara!

Bedeni boşver at sepete!

“Bu en güzel senin vücudunuza yakışır” diyerek uzun boylu esmer güzele uzatıyor elbiseyi Bihter! Genç kadın ağlayacak neredeyse mutluluktan! Nasıl bir enerji yayıyorsa bu sefer 34 beden bir başka elbise düşüyor kollarına! Gökyüzünden nur yağıyormuş gibi beklemeye devam ediyor gelme olasılığı olan başka cicileri.

Bulunduğum ortama direkt uyum sağlarım! Hele de sözkonusu gereksiz bir şeyse! O an gaza geliyorum ve hiçbir şey yakalayamamış olmanın hırsı çöküyor bir anda içime! Derken satış elemanı Ali! Oğlumun adaşı Ali! Bana kocaman bir ceket veriyor. Çok büyük, kolları uzun, erkek ceketi sanki ama olsun, atıyorum sepete!

Bihter o ara yeşil süet bir pantolon uzatıyor! 34 beden ama o da olsun, “Süet esner, hem daha iyi kilo veririm içine sığmak için, at sepete” diyorum! Bekliyorum sırada başka ne var diye ama sonrası upuzun kasa kuyruğu!

Sosyetenin Balmain aşkı

Haberin Devamı

Oradaki kadınların çoğu istediği bütün Balmain tasarımlarını daha sezonunda dolabına ekleme imkanına sahip. Buna rağmen onları orada toplayıp beş dakika içinde kendilerinden geçirerek alışveriş transına sokmak tez konusu olabilecek bir başarı hikayesi!

Ve bu başarı Balmain’in değil H&M’in.Her tasarımcı iş birliğinde sonuç aynı!

Salı akşamı tüm Zorlu Alışveriş Merkezi, Morini, Cantinery, Fouchon Paris gibi oturanın kendini gösterebildiği her yer bu işten nasiplendi.

Bana gelince 34 beden pantolonun içine çok zor da olsa sığmanın kendimce haklı gururu içerisindeyim!

EĞRİSİ DOĞRUSU

Emel Müftüoğlu
Neden, nasıl, niçin? Yüzlerce soru üretebilirim. Dikkat çekme isteğinden başka da cevap üretemem.

SOSYETENİN ALIŞVERİŞ TRANSI


Gülşen

Çok sıradan bir kıyafet olabilir. Ama Gülşen’i “zorlamamış” görmek hoşuma gitti. İnsan normal göründüğünde ve doğal olduğunda da tarz olabiliyormuş demek.

SOSYETENİN ALIŞVERİŞ TRANSI