Cadde 'Nihat Doğan ile Ömür Varol otoparkta birbirine girdi' iddiası!

'Nihat Doğan ile Ömür Varol otoparkta birbirine girdi' iddiası!

06.09.2017 - 18:21 | Son Güncellenme:

Daha önce Beyaz TV binasında yumruk yumruğa kavga eden Nihat Doğan ile Ömür Varol'un, bu kez kanal otoparkında birbirine girdiği iddia edildi.

Nihat Doğan ile Ömür Varol otoparkta birbirine girdi iddiası

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programını uzun süre birlikte yapan Nihat Doğan ile Ömür Varol, geçtiğimiz nisan ayında yumruk yumruğa kavga etmişti. Bu kavganın ardından programı hazırlayan ve sunan Ömür Varol, 'Söylemezsem Olmaz' ekibi ile yollarını ayırmış, aynı kanalda sabah saatlerinde ekrana gelen 'Ömür Varol ile Beyaz Gazete' isimli yeni bir programa başlamıştı. İkili, çay bardakları ve yumrukların havada uçuştuğu bu kavganın ardından uzun süre sessiz sedasız aynı kanal binasında çalışmaya devam etmişti.

Medyaradar'ın haberine göre; bugün öğlen saatlerinde Ömür Varol’un kanal otoparkında kendisine bakmasına sinirlenen Nihat Doğan, program yapımcısıyla kendi aracının yanında bulunan ünlü programcıya önce "Ne bakıyorsun lan” şeklinde çıkıştı, gelen cevap üstüne ise arabadaki jopunu çekip Varol’a saldırdı. Sinkaflı küfürlerin edildiği olay sırasında tıpkı ilk kavgada olduğu gibi yine kanal çalışanları ikiliyi ayırdı. Nihat Doğan’ı binanın farklı bir alanına götüren çalışanlar, uzun bir süre ünlü türkücüyü sakinleştirmeye çalıştı. Doğan’ın, bu anlarda Varol’a ağır sözler söylediği ve tehditler savurduğu öne sürüldü.

Nihat Doğan’ın, Ömür Varol’un otoparktan ayrılmasından sonra Beyaz TV binasından kendi aracıyla çıkış yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı