Cadde Nurgül Yeşilçay, Bodrum'da içtiği çorbanın fiyatına isyan etti!

Nurgül Yeşilçay, Bodrum'da içtiği çorbanın fiyatına isyan etti!

26.03.2022 - 11:14 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz hafta ekranlara veda eden 'Son Nefesime Kadar' adlı dizide başrol oynayan Nurgül Yeşilçay, yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile Bodrum'a gitti. 46 yaşındaki oyuncu, bir restoranda içtiği çorbaya ödediği ücrete sitem etti.

Nurgül Yeşilçay, Bodrumda içtiği çorbanın fiyatına isyan etti

Daha önce 'İkinci Bahar', 'Asmalı Konak', 'Aşk ve Ceza', 'Paramparça', 'Gülperi', 'Aşk Kırmızı' gibi yapımlarda rol alan Nurgül Yeşilçay, uzun bir süredir aşk yaşadığı yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile tatile çıktı.

Haberin Devamı

Rol aldığı dizinin final yapmasının ardından soluğu Bodrum'da alan güzel oyuncu, bir mekanda çorba içti. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Yeşilçay, bir kase çorbanın 132 TL olduğunu öğrenince yaptığı paylaşımla sitem etti.

"UÇMUŞ BUNLAR"
Çorbanın fotoğrafını takipçileriyle paylaşan ünlü isim, "Ay öyle bir yerdeyiz ki of çok iyi. Çorba ölmeden önce. Ay fiyatını yazmayı unutmuşum 132 TL. Uçmuş bunlar ya" notunu düştü.

Nurgül Yeşilçay, Bodrumda içtiği çorbanın fiyatına isyan etti

ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Öte yandan Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde Instagram'dan yaptığı paylaşımla 1 ay önce kendi aracıyla büyük bir trafik kazası atlattığını duyurmuştu.

Hastanelik olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, yüzüne dikişler atıldığını dile getirmişti. Yaşadıklarını anlatan Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından son sağlık durumuyla ilgili de konuşmuştu.

Haberin Devamı

"Bir süredir buralarda yoktum! Hastanelerde boğuşuyordum çünkü!" diyen Yeşilçay, "Kendi kullandığım araçla büyük bir kaza atlattım! Ağzıma, çeneme dikişler atıldı. Hasar kaldı ve bir süre daha devam edecek. Azıcık yamuğum ama gayet iyiyim anlayacağınız... Siz siz olun; emniyet kemerinizi takın lütfen! Kaza 1 ay kadar önce oldu. Şimdi iyiyim" ifadelerini kullanmıştı.

"FREN YERİNE GAZA BASTIM"
Ünlü oyuncu, daha sonra kazaya ilişkin yaptığı bir açıklamada da  "Talihsiz bir kazaydı. İzleri hala geçmedi. Normalde otomobil kullanmayı seven birisi değilim. Kullanmak zorunda kaldım" demişti.

Nurgül Yeşilçay, Bodrumda içtiği çorbanın fiyatına isyan etti

Cem Özer ile evliliğinden Osman Nejat adında bir oğlu olan Yeşilçay, sözlerine; "Frene basayım derken panikleyerek gaza bastım. Hem direğe hem de ağaca vurdum. Doktor kontrolü devam ediyor. Kalıcı bir hasar yok. Elektroşok ve fizik tedavi devam ediyor. Üç aylık bir süre içerisinde düzelecek" şeklinde devam etmişti.