Cadde O Hayat Benim yeni bölümde Efsun hamile mi?

O Hayat Benim yeni bölümde Efsun hamile mi?

21.10.2014 - 14:34 | Son Güncellenme:

Fox Tv'nin fenomen dizisi O Hayat Benim heyecan dolu sahnelerle ekrana gelmeye devam ediyor. Son bölümde yaşanan olaylar herkesi ekrana kilitledi. O Hayat Benim yeni bölüm fragmanı da yayınladı. Efsun hamile mi herkes bu sorunun cevabını merak ediyor.

O Hayat Benim yeni bölümde Efsun hamile mi

Son bölümde neler oldu:

Haberin Devamı

Polis, Nuran ve İlyas’ın kapısındadır. Sakine’nin ömründen ömür gitmektedir o anlarda. Bir sinir krizinin eşiğindedir ve işledikleri suçu ele vermesi an meselesidir. Bu kez yolun sonuna geldiklerini anlarlar. Polisin İlyas’ı alıp götürdüğünü gören Bahar aklını yitirecek gibi olur. Çaresizlik içinde kalır Gelincik Yokuşu’nun ortasında...

Efsun ise Ateş ile Bahar’ı birlikte gördüğü için acı ve hırsla kıvranmaktadır yeniden. Onları ayırma, aralarına girme dürtüsü diğer her şeyi bastırır bir kez daha. Efsun’un perişan ve öfkeli halini gören Hasret ve Mehmet Emir artık müdahale etme gereğini duyarlar... Necati’nin hala hayatta olduğunu bilmeyen Nuran ise çalınan altınlarının peşine düşer. Fakat bu tehlikeli yolda karşısına hiç beklemediği engeller çıkacaktır!

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM

Yeni bölüm tanıtımı: