Cadde ‘O kız’ başlıyor

‘O kız’ başlıyor

20.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin iddialı dizisi ‘O Kız’, yarın akşam izleyici karşısına çıkacak. İşte yapımın karakterleri…

‘O kız’ başlıyor

Yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı ‘O Kız’, yarın akşam Kanal D’de ekrana gelecek. Herkesin kalbine dokunacak hikayesiyle çok konuşulacak dizinin oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya (Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare), Cengiz Orhonlu (Ozan) ve Dilin Döğer (Zeynep) yer alacak.

‘O kız’ başlıyor

Haberin Devamı

ZEYNEP

Dilin Döğer

20’li yaşlarda hayalperest Zeynep, maddi imkansızlıklar ve sorumluluklarla dolu dünyasında yaşar. ‘Babasının annesi’ olmak zorunda kalan Zeynep, ev işlerini yapmaya gittiği Ozan’a aşık olur.

‘O kız’ başlıyor

KADİR

Erkan Petekkaya

Doğum kazası yüzünden beş yaşına gelmiş ama heybetli cüssesine inat aklı da kalbi de beş yaşından bir gün büyüyememiş. Sahip olduğu tek evladı Zeynep onun tek arkadaşı, oyun arkadaşı.

‘O kız’ başlıyor

SİTARE

Sezin Akbaşoğulları

40’lı yaşlarındaki başarılı ve hırslı iş kadını Sitare’nin, Ozan’a duyduğu tutku, bir heykeltıraşın eserine bakarken duyduğu tutkuyla aynı. O, kendi elleriyle yoktan var ettiği ‘eserine’ sahip olmaya aşık…

‘O kız’ başlıyor

OZAN

Cengiz Orhonlu

20’li yaşlarının sonlarındaki sosyal medya fenomeni Ozan, iç dünyasında yapayalnızdır. Bir reklam filminde ajansın patroniçesi Sitare’nin dikkatini çekmesiyle Ozan’ın hayatındaki ikinci bölüm başlamıştır.

Haberin Devamı

‘O kız’ başlıyor