Cadde Obezite için harekete geçtiler

Obezite için harekete geçtiler

06.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Wilma Elles ve Hasan Yalnızoğlu, Türk Böbrek Vakfı’nın çocuklarda obezitenin önlenmesi için başlattığı ‘Çocuklar ve Egzersiz’ projesine destek verdi

Obezite için harekete geçtiler

Türk Böbrek Vakfı, Türkiye’de yapılan araştırmalara göre 3 milyonun üzerinde obez vatandaşın bulunması ve bunların 1.8 milyonunun 18 yaş altındaki çocukların oluşturması gerçeğinden yola çıkarak, harekete geçti. Hasan Yalnızoğlu’nun Şişli’de bulunan spor stüdyosunda kamera karşısına geçen Vakıf Başkanı Timur Erk, Wilma Elles ve UPS Spor Kulübü öğrencileri, temel egzersiz hareketlerini içeren videolar çekti. Görüntülerin sosyal medya ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın desteği ile tüm okullara ulaşması sağlanacak.

Haberin Devamı

Sporun hayatının her aşamasında olduğunu belirten Elles, ikizleri Milat Aristo Kerem ve Melodi Bita Oleka’nın da çok sağlıklı olduklarını belirtti.

‘Spora yönlendireceğim’

Oyuncu, “Haftada iki gün balık, iki gün bakliyat ve iki gün et yediriyorum. Doktora götürdüm, çok sağlıklı çıktılar. Olabildiğince hazır gıdalardan uzak tutuyor, doğal beslenmeleri için elimden geleni yapıyorum. Yoğun çalışmama rağmen çocuklarımı ev yemeklerinden mahrum bırakmıyorum. Hareket derseniz, onlar şu an olabildiğince hareketli ama ileride mutlaka bir spora yönlendireceğim” dedi.