Cadde Survivor Ogeday kimdir, mesleği ne? Ogeday Girişken kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

Survivor Ogeday kimdir, mesleği ne? Ogeday Girişken kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

26.01.2022 - 23:27 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alan Ogeday Girişken kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2017 yılında katıldığı Survivor yarışmasında birinci olan Ogeday Girişken bu kez All Star kadrosunda mücadele edecek. Peki Survivor Ogeday Girişken kimdir?

Survivor Ogeday kimdir, mesleği ne Ogeday Girişken kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim

Ogeday Girişken kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alan isimler arasında yer alan Ogeday Girişken 2017 yılında katıldığı Survivor yarışmasında birinci olmuş ve şampiyonluk ipini göğüslemiştir. Survivor'da elde ettiği başarı ve fiziği ile dikkat çeken Ogeday Girişken sonraki yıllarda oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Peki Ogeday Girişken kimdir?

Haberin Devamı

SURVİVOR OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken 27 Nisan 1992 yılında Adana'da dünyaya geldi. Fenerbahçe'de kürek spor dalında lisanslı bir sporcu olan Ogeday Girişken 2017 yılında katıldığuı Survivor yarışmasını 1. olarak tamamladı. Survivor'da yer almasının ardından oyunculuk kariyerine adım atan Ogeday Girişken Survivor 2022 All Star kadrosunda yer aldı.

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Marmara Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünü okumaya hak kazandı. Daha sonrasında lisans eğitimini tamamladı. Sporcu kimliği ile sık sık adından söz ettiren Ogeday o yıllarda da ilgililer tarafından dikkat topladı ve beraberinde kürek sporu dalında Fenerbahçe‘de lisanslı bir sporcu olarak on yıl kadar kürek takımında yer aldı.

Haberin Devamı

Dünya sıralamalarına adını kazıyan Ogeday Girişken 2017 yılında Survivor 2017 yarışmasına katıldı. Yarışmanın başlamasının ardından Ogeday gerek karakteri ile gerek parkurlardaki performansı ile kısa zamanda bir adım öne geçmeyi başardı ve o sezonun şampiyonu oldu. Dünya çapında gerçekleşen Litvanya' da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası' nda yarışmayı 8. sırada tamamladı. Ogeday Girişken, 2018 yılında Bir Litre Gözyaşı dizisinde "Teoman" karakteriyle oyunculuk hayatına adımını attı. Daha sonra 2019 yılında Savaşçı dizisinde "Astsubay Çavuş Demir Döğer" karakterini canlandırdı.

OGEDAY GİRİŞKEN DİZİLERİ

2018 Bir Litre Gözyaşı (Teoman)

2019-2020 Savaşçı (Astsubay Çavuş Demir Döğer)

2021 Sihirli Annem (Yavuz) (Exxen)

2021 Aşk 101 (Namık) (Netflix)

2021 Alparslan: Büyük Selçuklu (Çortunel)