Cadde Okan Kurt Survivor'a mı gidecek, kaç yaşında? Okan Kurt kimdir, nereli?

Okan Kurt Survivor'a mı gidecek, kaç yaşında? Okan Kurt kimdir, nereli?

08.12.2020 - 11:25 | Son Güncellenme:

Okan Kurt ile ilgili yeni bir detay gündeme geldi. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında Okan Kurt'un Survivor için teklif aldığı detayı paylaşıldı. Bu açıklama sonrasında Kurt'un yaşamı ise merak konusu oldu. Peki Okan Kurt, Survivor'a mı gidecek, kimdir?

Okan Kurt Survivora mı gidecek, kaç yaşında Okan Kurt kimdir, nereli

Okan Kurt Survivor'a mı gidecek? sorusunun cevabı merak ediliyor. Survivor'ın ilk yarışmacısı geçtiğimiz günlerde açıklandı. Okan Kurt'un Survivor yarışması için teklif aldığı detayı ise bugün yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında açıklandı. Peki Okan Kurt kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

OKAN KURT, SURVIVOR'A MI GİDECEK?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında Okan Kurt'un Survivor için teklif aldığı açıklandı. Konu ile ilgili resmi açıklama geldiğinde haberde yer alacak.

OKAN KURT KİMDİR?

Aslen Gaziantepli olan Okan Kurt, 1982 yılında Mersin'de doğdu. Bir dönem İtalya'da da yaşayan Okan Kurt 2012 senesinde Türk şarkıcı Demet Akalın ile hayatını birleştirdi. Gerek yaşantıları gerekse sosyal medya paylaşımlarıyla Türkiye’nin en çok konuşulan çiftlerinden olan Demet Akalın - Okan Kurt çiftinin bu evlilikten 2014 yılında "Hira" adını verdikleri bir kızı doğdu.

Eşi Demet Akalın’ın "Şerefime Namusuma" şarkısının klibinde oynayan Okan Kurt, hobi olarak yaptığı Dj performası çok beğenildikten sonra yazın bazı mekanlarda Dj’lik yaptı. Şahan Gökbakar’ın ‘Osman Pazarlama’ filminde konuk oyuncu olarak yer alan Demet Akalın- Okan Kurt çiftinin sahnesi filmin en çok konuşulan anlarından oldu.
11 Eylül 2018 tarihinde Demet Akalın ve Okan Kurt boşandılar.