Cadde Okan Turp kimdir, kaç yaşında? Survivor Aycan'ın mesajının sırrı ortaya çıktı mı?

Okan Turp kimdir, kaç yaşında? Survivor Aycan'ın mesajının sırrı ortaya çıktı mı?

29.04.2020 - 12:28 | Son Güncellenme:

Survivor'da Acun Ilıcalı ve Aycan arasında yaşanan diyalog gündeme oturmuştu.Ilıcalı, Aycan'ın iletişim ödülü sırasında şifreli konuşmalarını programda açıklamıştı. O konuşmada şifreli kişinin kim olduğu merak edilmişti. O ismin ise Okan Turp olduğu iddia edildi. Peki Okan Turp kimdir, kaç yaşında?

Okan Turp kimdir, kaç yaşında Survivor Aycanın mesajının sırrı ortaya çıktı mı

Survivor'da Aycan'ın iletişim ödülünde şifreli konuşması geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. O şifreli mesajın altında yatan ismin kim olduğu merak edilen konular arasında yer alıyor. O mesajların altında yatan ismin Okan Turp olduğu iddia edildi. Peki Okan Turp kimdir

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, Instagram'dan yaptığı canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı. Acun Ilıcalı şunları söyledi:

"Aycan ile konseydeki diyaloğu seyredin. Tüm şifreleri çözdük, konuya hakimiz. Aycan da bu hakimiyeti gördü, Survivor sevenlere sesleniyorum, şu 3 gün kaçırmayın. Tahmin etmeyeceğiniz olaylar var. Şaşkın şaşkın ben de seyrediyorum.Aycan bir arkadaşıyla özel konuşmaya başlıyor.

Okan Turp kimdir, kaç yaşında Survivor Aycanın mesajının sırrı ortaya çıktı mı

Kız Aycan'a 'Sana bir sözüm vardı' diyor, 'O sözü tuttum' diyor. Arada bir şifre daha var. Kız 'Öğrendim' diyor, 'Neyi öğrendin' diyor, 'O konuyu' diyor. Aycan sonra bu kız ile özel olarak konuşmaya başlıyor. Kız 'Biz bize yeteriz' diyor. Sizin anlayacağınız dışarıdaki bir olayı Aycan öğreniyor."

Bu konuşmaların ardından şifreli ismin kim olduğu çok merak edilmişti. Sosyal medyada ise bu isimle ilgili çok ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Aycan'ın Fenerbahçe'de forma giyen genç futbolcu Okan Turp'a bazı hisler beslediği ve genç futbolcunun nişanlanma haberini alınca bir hayli üzüldüğü iddia edildi.

 

Okan Turp kimdir, kaç yaşında Survivor Aycanın mesajının sırrı ortaya çıktı mı

Okan Turp kısa zaman önce Alessa Reule ile nişanlandı.

OKAN TURP KİMDİR?

Okan Turp 27 Ağustos 2000'de doğdu. Türk futbolcu.

U-17 Türk milli takımında ilk maçına 2016 yılında çıkmıştır.