CaddeÖlmeden önceki son fotoğrafları

Ölmeden önceki son fotoğrafları

12.05.2009 - 00:04 | Son Güncellenme:

Marilyn Monroe’nun ölümünden beş gün önce çekilen fotoğraflar ortaya çıktı. Fotoğrafların bir bölümü ise 11 Eylül saldırılarında yok olmuş

Ölmeden önceki son fotoğrafları

BEYAZPERDENİN efsanevi yıldızı Marilyn Monroe’nun ölümünden beş gün önce çekilen fotoğraflar ortaya çıktı.Daily Mail gazetesinin haberinde, fotoğrafların Nevada’daki Tahoe Gölü’ndeki bir hafta sonu tatilinde çekildiği belirtildi. Karelerde, Frank Sinatra ve Buddy Greco ile görülen Monroe, beş gün sonra, 5 Ağustos 1962’de evinde ölü olarak bulundu. Fotoğrafları uzun süre saklayan Greco, aslında 36 kare olduğunu, ancak Dünya Ticaret Merkezi’ndeki bir kasada saklanan fotoğraflardan 11 Eylül saldırısı sonrasında sadece 6 tanesinin sağlam kaldığını belirtti.
ŞİMDİ 82 yaşında olan caz piyanisti Buddy Greco, o günleri “Çok güzel bir hafta sonuydu. Marilyn, yeşil bir eşarp takıyordu. Yeşil ayakkabıları, yeşil bluzuyla da muhteşemdi” diye anlattı. Buddy Greco, Marilyn Monroe’nun o sıralarda beyzbol oyuncusu Joe DiMaggio ile bir ilişkisi olduğunu, hatta evlenmeyi de düşündüklerini duyduğunu ifade etti. Buddy Greco’nun Marilyn Monroe fotoğrafları, düzenlenecek bir açık arttırmada 7 bin 500 dolardan (12 bin TL) satışa sunulacak.

Ölmeden önceki son fotoğrafları

Ölmeden önceki son fotoğrafları

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler