Cadde Önce ABD sonra köy hayatı

Önce ABD sonra köy hayatı

25.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Oyunculuk eğitimi için ABD’ye taşınmak istediğini söyleyen Gizem Karaca, ilerleyen yıllarda ise bir köye yerleşmek istediğini belirtti

Önce ABD  sonra köy  hayatı

Vizyonda olan, ‘Ay Lav Yu tuu’ filminde oynayan Gizem Karaca, ‘Hadi Be’ programının konuğu oldu. Bir dönem oynadığı ‘Güzel Köylü’nün çekimleri için Muğla’da kalan oyuncu, “Bir sene dizi için orada kaldım. Ama çok ileride her şeyi bıraktıktan sonra gidip köye yerleşmek istiyorum. O hayatı dizide yaşadım ama, uyum sağlayabilirmiyim tam olarak bilemiyorum” dedi. “Oyunculuk için eğitim almaya devam edecek misin?” sorusuna Karaca, “ABD’ye taşınmayı istiyorum. Ancak bu çok zorlu bir süreç. Orada tanıdıkların olacağı, iyi bir ajansla başlamak gerekiyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

10 gün önce hayatını işletmeci Kemal Ekmekçi’yle birleştiren oyuncu, “Evlenince hayatında bir şey değişmiyor ama rahatlıyorsun. Düğünde masa düzeni ve davet süreci biraz zorlu oldu. Çünkü misafirlerin Bodrum’a gelmesi gerekiyordu” açıklamasını yaptı.

‘Annelik için erken’

“Anne olmayı istiyor musunuz?” sorusuna ise Karaca, “Çocuk isteme durumu ileride kendimizi hazır hissedince olacak bir şey. Şu an için daha çok erken” şeklinde konuştu.