Cadde Organize İşler Sazan Sarmalı oyuncuları kim? Organize İşler 2 filmi nerede çekildi, konusu nedir?

Organize İşler Sazan Sarmalı oyuncuları kim? Organize İşler 2 filmi nerede çekildi, konusu nedir?

24.10.2021 - 19:36 | Son Güncellenme:

Organize İşler filminin devamı niteliğindeki Organize İşler 2: Sazan Sarmalı oyuncu kadrosuyla yine dikkatleri çekti. Filmin konusu da izleyeni ekrana bağlıyor. Sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında seyirci karşısına çıkan Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Organize İşler Sazan Sarmalı oyuncuları kim Organize İşler 2 filmi nerede çekildi, konusu nedir

Yılmaz Erdoğan'ın yönetmen ve senaristliğini üstlendiği Organize İşler 2: Sazan Sarmalı beyazperde de oldukça ilgi gördü. Filmin yapımcılığını Necati Akpınar yürüttü. Başrollerde ise; Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Bensu Soral ve Ezgi Mola yer aldı. Organize İşler 2 filmi 2019 yılında vizyona girmişti. İşte, detaylar...

Haberin Devamı

ORGANİZE İŞLER 2: SAZAN SARMALI KONUSU

Organize İşler Sazan Sarmalı, Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu ediyor. İstanbul şehrinde organize işler tam gaz devam etmektedir. Asım Noyan, yıllardır söylediği yalanlar ve çevirdiği oyunlarla insanları dolandırmaktadır. Kimsenin yakalamayı başaramadığı Asım Noyan ve çetesi, bu kez de “sazan sarmalı” olarak adlandırdıkları bir üç kağıda bulaşır. Dolandırıcılar kralının biricik kızı Nazlı dolandırılınca, Asım Noyan ve ekibi hemen harekete geçer. Nazlı, her ne kadar babasını organize işlerden vazgeçirmeye çalışsa da, kendisini birden sazan sarmalının içerisinde bulur.

ORGANİZE İŞLER 2: SAZAN SARMALI NEREDE ÇEKİLDİ?

İstanbul'da yapılan çekimler oldukça ilgi gören meraklarda yapıldı. Çekimler Galata, Unkapanı, Üsküdar ve Moda olmak üzere İstanbul’un popüler ve tarihi semtlerinde gerçekleşti.

Haberin Devamı

ORGANİZE İŞLER 2: SAZAN SARMALI OYUNCULARI

Yılmaz Erdoğan (Asım Noyan)
Kıvanç Tatlıtuğ (Sarı Saruhan)
Ezgi Mola (Lerzan Berrak)
Rıza Kocaoğlu (Arıza Rıza)
Bensu Soral (Nazlı Noyan)
Okan Çabalar
Ahmet Mümtaz Taylan
Atakan Çelik
Erdem Baş
Ersin Korkut
Güven Kıraç
Ekin Türkmen
Ata Demirer
Mahir İpek