Cadde 'Örümcek Adam' mailini ifşa etti! 'Hiç kazanmadığım kadar çok para'

'Örümcek Adam' mailini ifşa etti! 'Hiç kazanmadığım kadar çok para'

24.01.2024 - 12:44 | Son Güncellenme:

İngiliz aktör Tom Hollander (56), 'Spider Man' (Örümcek Adam) yıldızı Tom Holland (27) ile sık sık karıştırıldığını ve bir keresinde 29 yaşındaki meslektaşının yüklü miktardaki maaş bordrosunun yanlışlıkla kendisine gönderildiğini açıkladı. Hollander'ın "Muazzam bir paraydı" sözleri dikkat çekti.

Örümcek Adam mailini ifşa etti Hiç kazanmadığım kadar çok para

'Gosford Park', 'Pride & Prejudice', 'In The Loop', 'Karayip Korsanları', 'The Night Manager' ve 'The White Lotus' gibi yapılarda rol alan Tom Hollander, benzer bir ad taşıdığı Örümcek Adam serisinin 'Peter Parker'ı Tom Holland'ın maaş bordrosunu gördüğünü itiraf etti.

Haberin Devamı

AJANSIN BÜYÜK HATASI!

56 yaşındaki oyuncu, isimlerinin neredeyse aynı yazılışlarının bu duruma yol açtığını açıkladı. Talihsiz karışıklık, her iki oyuncunun da kısa süreliğine aynı ajans tarafından temsil edildiği bir dönemde meydana geldi.

Örümcek Adam mailini ifşa etti Hiç kazanmadığım kadar çok para

Son olarak 'Feud: Capote vs. The Swans' dizisinde 'Truman Capote'yi canlandıran Hollander, aralarında 29 yaş fark olan Tom Holland'la karıştırılmanın çok zor olduğunu çünkü yıllar önce dünyaya gelen kişinin kendisi olduğunu söyleyerek espri yaptı.

"ŞAŞIRTICI MİKTARDA BÜYÜK PARA"

Genç meslaktaşının 'Avengers' (Yenilmezler) filmlerinin birindeki rolü için maaş bordrosu gönderilen Hollander, söz konusu rakamı gördüğünde hayret ettiğini itiraf etti.

Çehov'un bir oyununda sahneye çıkan arkadaşım haftada 300 sterlin alıyordu. BBC yapımında oynadığım için 30 bin sterlinlik maaş çeki aldığımda arkadaşıma patronluk taslamayı planlıyordum. Onu ziyarete gitmeden önce e-postalarımı kontrol ettiğimde, ajanstan birinin 'Yenilmezler için ilk gişe bonusu' maili attığını görünce dikkatim dağıldı. O an 'Yenilmezler'de olduğumu hiç sanmıyorum' diye düşündüm. Çünkü bu şaşırtıcı miktarda bir paraydı.

Örümcek Adam mailini ifşa etti Hiç kazanmadığım kadar çok para

"YEDİ HANELİ BİR MEBLAĞ YAZIYORDU"

Haberin Devamı

Maaş bordrosunun Örümcek Adam oyuncusunun maaşı için değil, sadece 'ilk gişe ikramiyesi' için olduğunu vurgulayan aktör, "Bütün gişe değil, ilki! Ve bu daha önce hiç kazanmadığım kadar çok paraydı, yedi haneli bir tutar yazıyordu. Meblağ o kadar büyüktü ki bunu iki e-postayla göndermek zorunda kalmışlardı (gülüyor). Süper kahraman yıldızı o zamanlar sadece 20'li yaşlarındaydı. Yani arkadaşıma karşı yaşadığım kendini beğenmişlik hissim çok çabuk ortadan kayboldu. Bu şov dünyası!" ifadelerini kullandı.

Örümcek Adam mailini ifşa etti Hiç kazanmadığım kadar çok para

1.922 MİLYAR DOLAR HASILAT!

Tom Holland, büyük gişe başarıları elde eden üçlemede Örümcek Adam'ı (Eve Dönüş, Evden Uzakta, Eve Dönüş Yok) canlandırdı. Aynı zamanda iki Avengers yapımı ve 2016 yapımı 'Captain America: Civil War'da (Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı' yer aldı.

Örümcek Adam mailini ifşa etti Hiç kazanmadığım kadar çok para

2021 yılında vizyona giren 200 milyon dolar bütçeli 'Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok', 1 milyar 922 milyon dolar ile 'yılın en çok hasılat yapan filmi' olmuştu.