Cadde Oya Başar'dan 'kaza' haberiyle ilgili açıklama!

Oya Başar'dan 'kaza' haberiyle ilgili açıklama!

12.08.2022 - 07:35 | Son Güncellenme:

Oya Başar'ın, 4 Temmuz gecesi saat 23.00 civarı Bodrum Türkbükü Defne Evleri civarında seyir halindeyken, arabayı yeni park eden ve içinde çocuklar olan B.Ö. isimli bir kadının otomobiline çocuklar araçtan indikten çok kısa bir süre sonra çarptığı iddia edildi. Oya Başar ise Milliyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada, "Trafikte günde buna benzer 500 hadise oluyor. Küçük bir far kırılması. Benim sigortam zaten zararı karşılayacak" dedi.

Oya Başardan kaza haberiyle ilgili açıklama

Oya Başar, geçtiğimiz yıllarda TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına konuk oldu. 2015'te vefat eden Levent Kırca ile iki kez evlenip boşanan (1985-2000, 2001-2005) usta sanatçı, meme kanseri olduğu döneme dair konuştu. Programda zaman zaman duygusal anlar yaşayan 65 yaşındaki oyuncu, 19 yıl birliktelik yaşadığı eski eşi hakkında şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Ameliyat olduğumda Levent hastaneye geldi, odaya girdi. O zaman saçlarım da yok, ameliyattan yeni çıkmışım. Artık suratım da ne vaziyeteyse... Levent odaya girdi, sonra kapıyı kapatıp odadan dışarı çıktı. Demiş ki ‘Oya Başar’ın odasını arıyorum’, ‘burası’ demişler. İçeri girdi, şaşkın gözlerle yanıma geldi. Elimi tuttu ‘iyi misin, iyi misin?’ dedi. ‘İyiyim’ cevabını verince odadan çıktı. Dayanamadı!”

Oya Başardan kaza haberiyle ilgili açıklama

"KENDİ KANATLARIYLA UÇMAK İSTEDİ"

Bir dönemin efsane ikilisinin, 2000 yılında basın mensuplarının önünde yaptığı 'ayrılık' kavgası hafızalardaki yerini koruyor. Neden ayrıldıklarını açıklayan çift, bir anda tartışmaya başlamış ve o görüntüler magazin tarihine damga vurmuştu. Levent Kırca, eşi Oya Başar'a sitem etmiş, kendisine haksızlık yapıldığını söylemişti: 

Haberin Devamı

Bundan evvel oynadığımız oyunda Oya benim sahnede sululuk yaptığımı düşündü ve bundan dolayı oynadığımız piyesi durdurdu... Durdururken de benim rızamı almadı. Ortada elle tutulur bir neden yok. Aramızda sanatsal görüş ayrılığı oluştu. Oya, zannedersem kendi kanatlarıyla uçmak istedi.

Oya Başardan kaza haberiyle ilgili açıklama

'TAMPONDA VE FARDA HASAR' İDDİASI

İddiaya göre; Oya Başar, 4 Temmuz gecesi saat 23.00 civarı Bodrum Türkbükü Defne Evleri civarında seyir halindeyken, arabayı yeni park eden ve içinde çocuklar olan B.Ö. isimli bir kadının aracına çocuklar araçtan indikten çok kısa bir süre sonra tampon kısmına çarptı. Araçtan henüz yeni inen aile, kazadan yara almadan kurtuldu. Park halindeki aracın arka lamba ve tamponunda hasar oluştu. Oya Başar'ın ise buna rağmen durmayarak yoluna devam ettiği öne sürüldü.

"OĞLUM SİZİ ARAYACAK"

B.Ö, bu olaydan sonra şikayetçi olarak aracına vuran arabanın bulunmasını istiyor. Çalışmalar sonucunda araç bulunuyor ve park halindeki araca çarpıp, olay yerinden uzaklaşan aracın sürücüsünün oyuncu Oya Başar olduğu ortaya çıkıyor. Ailenin kazayla ilgili ulaştığı Oya Başar'ın, "Oğlum sizi arayacak" dediği iddia ediliyor.

Oya Başardan kaza haberiyle ilgili açıklama

OYA BAŞAR İFADEYE ÇAĞRILDI

İfadeye çağrılan Oya Başar, kasıtlı bir şekilde araca çarpmadığını, kazanın farkında olmadığını ve olay yerinden kaçmadığını, eve geldikten sonra ertesi sabah kendi aracındaki hasarı fark ettiğini ve başkasının kendisine vurduğunu zannettiğini söylediği konuşulanlar arasında.

"SADECE FAR KIRILMASI! SİGORTAM KARŞILAYACAK"

Usta sanatçı Oya Başar ise hakkında çıkan 'kaza' haberiyle ilgili Milliyet.com.tr'ye şu açıklamayı yaptı:

Küçük bir far kırılması! Olayın bu kadar büyütülmesi art niyet. Benim sigortam zaten karşılayacak. Daha ne yapabilirim ki! Dünyada bu kadar üzülecek şey varken bu konunun gündeme gelmesinde art niyet arıyorum. Trafikte günde buna benzer 500 defa hadise oluyor. Resmen beni karalamak için ortaya atılmış bir iddia.