Cadde Özgü Kaya'nın ilişki durumu karışık! 'Biriyle bir şey olursa görürsünüz'

Özgü Kaya'nın ilişki durumu karışık! 'Biriyle bir şey olursa görürsünüz'

04.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Türkan' karakterine hayat veren Özgü Kaya ile iki yıldır yaşadığı ilişkiyi geçtiğimiz aylarda sonlandıran Özgü Kaya, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’le baş başa yemek yemesi hakkında konuştu.

Özgü Kayanın ilişki durumu karışık Biriyle bir şey olursa görürsünüz

UMUT ÜNVER/ MİLLİYET
2019 yılında 'Kimse Bilmez' dizisinin setinde başlayan arkadaşlıkları kısa bir süre sonra aşk dönüşen Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal, sosyal medyada aşklarını ilan etmişti. Instagram hesaplarından sık sık romantik paylaşımlar yapan çiftten geçtiğimiz aylarda kötü haber gelmişti. İlişkileri evlilik yolunda ilerlediği konuşulan oyuncu çiftin, sessiz sedasız ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

ÖZGÜ KAYA'DAN AYRILIK AÇIKLAMASI

Hürriyet Kelebek Yaz Partisi'ne katılan Özgü Kaya, ortaya atılan ihanet iddialarına cevap vermişti. Burak Serdar Şanal ile ayrılık kararı alan 26 yaşındaki güzel oyuncu, “Çok yorum yapmak istemiyorum. Saygı çerçevesinde ilişkimizi noktaladık. Bir daha ilişki olmaz. İhanet durumları yok. Karşılıklı anlaşarak, dostça bitirdik” açıklamasını yapmıştı.

Özgü Kayanın ilişki durumu karışık Biriyle bir şey olursa görürsünüz

Tüm bunların ardından 33 yaşındaki Burak Serdar Şanal, önceki gece Etiler'de objektiflere yansımıştı. Eski sevgilisi Özgü Kaya gibi ihanet iddiaları hakkında konuşan Şanal, konuyla ilgili; "Böyle bir şey söz konusu dahi olamaz. Biz anlaşarak ayrılma kararı aldık" ifadelerini kullanmıştı.

"SELAMLAŞIRIZ MUTLAKA"

Daha sonra basın mensuplarının, “Peki ayrıldıktan sonra arkadaş kalınabilir mi?” sorusuna da yanıt veren ünlü isim, "Bence arkadaş kalınmaz, ama birbirimizi gördüğümüzde selamlaşırız mutlaka. Buradan ona da selam olsun" demişti.

Haberin Devamı

'ÜÇ KIZ KARDEŞ' MÜJDESİ

Şimdilerde dinlenen ve yaz aylarının tadını çıkaran Özgü Kaya, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Spor sonrası mağazaları dolaşan Kaya, "Mağazalara bakıyorum” diye konuştu.

Özgü Kayanın ilişki durumu karışık Biriyle bir şey olursa görürsünüz

Başrolünde oynadığı 'Üç Kız Kardeş' dizisinin çekimlerinin yakında başlayacağından bahseden oyuncu, "Arayı ailemle zaman geçirerek değerlendirdim. Yakın zamanda çekimlerimizi de başlayacak, dinleniyorum” dedi.

"BEKAR VE MUTLUYUM"

Meslektaşı Burak Serdar Şanal’la biten ilişkisiyle alakalı konuşan Kaya, ”Güzel giden bir ilişki vardı, bitti. Her ilişki gibi. Şu an bekar ve mutluyum” ifadelerini kullandı.

MAHMUT KIRMIZIGÜL SORUSUNA KAÇAMAK CEVAP

Güzel oyuncu, "Mahmut Kırmızıgül’le ile baş başa yemek yemişsiniz. İlişki mi, iş toplantısı mı?" sorusuna, "Şu an bekar ve mutluyum. Bir şey söylemeyeyim özel hayatımla ilgili. Biriyle bir şey olursa görürsünüz” yanıtını verdi.

26 yaşındaki Kaya, "İlişkiyi kabul ediyor musunuz?" sorusunu ise; "Teşekkür ederim siz nasılsınız? Dediğim gibi bu aralar bekarım" şeklinde cevapladı.

Özgü Kaya’nın, "Kendinizi nerede görmek istersiniz? Türkan Şoray’a benzetiliyorsunuz?" sorusuna ise, "Türkan Şoray’a çok benzetiyorlar, evet. Şu an için olduğum yerden mutluyum” cevabını verdi.

Özgü Kayanın ilişki durumu karışık Biriyle bir şey olursa görürsünüz