Cadde Paris Hilton düğününde 10 gelinlik giyecek

Paris Hilton düğününde 10 gelinlik giyecek

19.08.2021 - 11:11 | Son Güncellenme:

Yazar Carter Reum ile nikah masasına oturmaya hazırlanan sosyetenin ünlü ismi Paris Hilton, düğünün üç gün süreceğini ve 10 gelinlik giyeceğini açıkladı. Hilton, zor bir gelin olmadığını vurguladı.

Paris Hilton düğününde 10 gelinlik giyecek

Geçtiğimiz şubat ayında 2019 yılından beri aşk yaşadığı yazar Carter Reum'un evlilik teklifini kabul eden Paris Hilton, ABD'li talk show sunucusu Jimmy Fallon'un programına konuk oldu. Reum ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Hilton, süreç hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"ZOR BİR GELİN DEĞİLİM"
Törenin birçok etkinlikle üç gün süreceğini söyleyen 40 yaşındaki ünlü isim, düğünde 10 tane gelinlik giyeceğini belirtti. Zor bir gelin olmadığını vurgulayan Paris Hilton, ayrıca düğünün Peacock isimli dijital yayin platformunda yayınlanmak üzere bir de belgeselinin çekileceğini söyledi.

"EVLENENE KADAR BEKLEYECEĞİM"
Hilton, geçtiğimiz günlerde de hamile olduğu yönündeki haberlere açıklık getirmişti. This Is Paris adlı podcast yayınında konuşan Paris Hilton, "Hamile değilim, henüz değilim." dedikten sonra, "Evlenene kadar bekleyeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

Sosyetenin ünlü ismi, 2022'ye kadar da çocuk istemediğini belirtmişti.

Düğününe hazırlık yaptığını söyleyen Paris Hilton, "Gelinliğim dikiliyor, bu yüzden muhteşem göründüğünden ve mükemmel bir şekilde oturduğundan emin olmak istiyorum. Yani kesinlikle o kısmı bekliyorum." demişti.

Paris Hilton düğününde 10 gelinlik giyecek

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS